Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Амбулатория – индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по дентална медицина – ПЕТРОС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
103948246
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
Амбулатория – индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по дентална медицина – ПЕТРОС
Транслитерация
Ambulatoria – individualna praktika za specializirana medicinska pomost po dentalna pomost - Petros
Оборот
12,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ, бл. 41, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
86.23 - Дейност на лекари по дентална медицина
Предмет на дейност
Индивидуална практика за извънболнична специализирана медицинска помощ, осъществявана чрез: ИЗВЪРШВАНЕ НА диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, включително на лица до 18 г... Индивидуална практика за извънболнична специализирана медицинска помощ, осъществявана чрез: ИЗВЪРШВАНЕ НА диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, включително на лица до 18 години (деца); консултации; профилактика; диспансеризация; ПРЕДПИСВАНЕ НА лабораторни и други видове изследвания; извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност; обема, вида домашни грижи и помощ за болни; лекарства, превързочни материали и медицински пособия; ИЗВАРШВАНЕ НА експертиза на временна нетрудоспособност; ИЗВЪРШВАНЕ НА дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи; ИЗДАВАНЕ НА документи, свързани с дейността; НАСОЧВАНЕ НА пациенти за консултативна и болнична помощ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИЯНА ПЕТРОВА НОГАЛЧЕВА (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРИЯНА ПЕТРОВА НОГАЛЧЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КАМЕН МАРИНОВ НОГАЛЧЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРИЯНА ПЕТРОВА НОГАЛЧЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 12,000 9.09% - -
2020 11,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Амбулатория – индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по дентална медицина – ПЕТРОС ЕООД на латиница "Ambulatoria – individualna praktika za specializirana medicinska pomost po dentalna pomost - Petros" с ЕИК/ПИК 103948246 е основана на 14 Май 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АМБУЛАТОРИЯ-ГРУПОВА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ПЕТРОС", но на 22 Януари 2019 година то бива сменено на сегашното "Амбулатория – индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по дентална медицина – ПЕТРОС". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 12,000 лв.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2014-01-10
Промяна наименование
Името се сменя от АМБУЛАТОРИЯ-ГРУПОВА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ПЕТРОС на ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР - ПЕТРОС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, Одесос, ул. ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ, бл. 41, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ, бл. 41, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- ГPУПOBA ПPAKTИKA ЗA ИЗBЪHБOЛHИЧHA ПЪPBИЧHA MEДИЦИHCKA ПOMOЩ ПO ДEHTAЛHA MEДИЦИHA, OCЪЩECTBЯBAHA ЧPEЗ: ИЗBЪPШBAHE HA ДИAГHOCTИKA, ЛEЧEHИE, HAБЛЮДEHИE HA БOЛHИ, KOHCУЛTAЦИИ, ПPOФИЛAKTИKA, EKCПEPTИЗИ ЗA BPEMEHHA HETPУДOCПOCOБHOCT, ИЗДABAHE HA БOЛHИЧHИ ЛИCTOBE ЗA BPEMEHHA HETPУДOCПOCOБHOCT, ДEЙHOCTИ ПO ЗДPABHA ПPOMOЦИЯ И ПPOФИЛAKTИKA, BKЛЮЧИTEЛHO ПPOФИЛAKTИЧHИ ПPEГЛEДИ, ИЗДABAHE HA ДOKУMEHTИ, CBЬPЗAHИ C OCЪЩECTBЯBAHATA ДEЙHOCT, HACOЧBAHE HA ПAЦИEHTИ ЗA KOHCУЛTATИBHA И БOЛHИЧHA ПOMOЩ; ПPEДПИCBAHE HA ЛAБOPATOPHИ И ДPУГИ ИЗCЛEДBAHИЯ, ЛEKAPCTBA, ПPEBЪPЗOЧHИ MATEPИAЛИ, MEДИЦИHCKИ ПOCOБИЯ И ДP. ЗA OCЪЩECTBЯBAHE HA ИЗBЪPШBAHИTE MEДИЦИHCKИ ДEЙHOCTИ И ЗA OБCЛУЖBAHE HA ПAЦИEHTИTE.
+ Дентален център за оказване на първична и специализирана извънболнична дентална помощ от не по-малко от трима лекари по дентална медицина с различни признати специалности. Първична извънболнична дентална помощ. Специализирана детска извънболнична дентална помощ; Специализирана хирургична извънболнична дентална помощ; Специализирана протетична извънболнична дентална помощ. Денталната помощ в центъра се осъществява чрез: ИЗВЪРШВАНЕ НА диагностика, лечение, наблюдение на болни, консултации, профилактика, експертизи за временна нетрудоспособност, издаване на болнични листове за временна нетрудоспособност, дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи, издаване на документи, свързани с осъществяваната дейност, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, насочване на пациенти за хоспитализация, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия; ПРЕДПИСВАНЕ НА лабораторни и други изследвания, лекарства, превързочни материали, медицински пособия и други за осъществяване на извършваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.

2019-01-22
Промяна наименование
Името се сменя от ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР - ПЕТРОС на Амбулатория – индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по дентална медицина – ПЕТРОС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ, бл. 41, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ, бл. 41, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Дентален център за оказване на първична и специализирана извънболнична дентална помощ от не по-малко от трима лекари по дентална медицина с различни признати специалности. Първична извънболнична дентална помощ. Специализирана детска извънболнична дентална помощ; Специализирана хирургична извънболнична дентална помощ; Специализирана протетична извънболнична дентална помощ. Денталната помощ в центъра се осъществява чрез: ИЗВЪРШВАНЕ НА диагностика, лечение, наблюдение на болни, консултации, профилактика, експертизи за временна нетрудоспособност, издаване на болнични листове за временна нетрудоспособност, дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи, издаване на документи, свързани с осъществяваната дейност, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, насочване на пациенти за хоспитализация, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия; ПРЕДПИСВАНЕ НА лабораторни и други изследвания, лекарства, превързочни материали, медицински пособия и други за осъществяване на извършваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.
+ Индивидуална практика за извънболнична специализирана медицинска помощ, осъществявана чрез: ИЗВЪРШВАНЕ НА диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, включително на лица до 18 години (деца); консултации; профилактика; диспансеризация; ПРЕДПИСВАНЕ НА лабораторни и други видове изследвания; извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност; обема, вида домашни грижи и помощ за болни; лекарства, превързочни материали и медицински пособия; ИЗВАРШВАНЕ НА експертиза на временна нетрудоспособност; ИЗВЪРШВАНЕ НА дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи; ИЗДАВАНЕ НА документи, свързани с дейността; НАСОЧВАНЕ НА пациенти за консултативна и болнична помощ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма