Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖИ. СИ. ЕН. ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
104066479
Регистрация по ЗДДС
Да - BG104066479 от 2003-01-15 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
ДЖИ. СИ. ЕН.
Транслитерация
DGI SI EN
Оборот
150,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Лясковец, ул. ТРЕТИ МАРТ, 6 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Пречистване на Води, Рибарство и аквакултури, Изграждане на алтернативни енергийни източници, Търговия с разнообразни стоки, Продажба, монтаж и сервиз на хладилна и климатична техника, Рем... Пречистване на Води, Рибарство и аквакултури, Изграждане на алтернативни енергийни източници, Търговия с разнообразни стоки, Продажба, монтаж и сервиз на хладилна и климатична техника, Ремонт, тенекиджийство, бояджийство на автомобили и превозни средства, търговия с авточасти и моторни превозни средства, Земеделие, Животновъдство Производство и Преработка на Животинска и Земеделска Продукция, Търговия на едро и дребно с Животинска и Земеделска Продукция, Търговия с пакетирани и насипни хранителни и нехранителни стоки, Търговия с тютюн и тютюневи изделия - само след издаване на определеният от закона лиценз и разрешително. Търговия на едро и дребно в специализирани и неспециализирани магазини. Търговия със строителни материали, бои, лакове и железария. Строителство и строително монтажни и довършителни дейности, обновяване на сгради. Производство, обработка и продажба на алуминиева, дървена и ПВЦ дограма, проектантска и консултантска дейност, сделки с движими и недвижими имоти производство на стоки и вещи с цел продажба, импорт, експорт и реекспорт, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, сделки с интелектуална собственост, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, издателска, рекламна и импресарска, външно-търговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, козметични и фризьорски услуги, вътрешен и международен туризъм, таксиметров превоз и управление на таксиметров превоз. Транспорт на товари и пътници в страната и чужбина. Почистване на реки, язовири, водни обекти и басейни, Строителство Пречистване на отпадъчни и питейни води, подръжка и почистване на еко обекти и съоръжения, и други дейности и услуги незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ АЛЕКСАНДРОВ АТАНАСОВ (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ АЛЕКСАНДРОВ АТАНАСОВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,100 лева (5,100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 150,000 - -
2019 0 42,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖИ. СИ. ЕН. ЕООД на латиница "DGI SI EN" с ЕИК/ПИК 104066479 е основана на 27 Декември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Лясковец, а началният внесен капитал е в размер на 5,100 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 150,000 лв.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

2003-01-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG104066479 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2015-10-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Лясковец, ул. ТРЕТИ МАРТ, 6
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; МЕНИТЕЛНИЦИ, ЗАПИСИ НА ЗАПОВЕД И ЧЕКОВЕ; СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; СТОКОВ КОНТРОЛ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГ, ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Пречистване на Води, Рибарство и аквакултури, Изграждане на алтернативни енергийни източници, Търговия с разнообразни стоки, Продажба, монтаж и сервиз на хладилна и климатична техника, Ремонт, тенекиджийство, бояджийство на автомобили и превозни средства, търговия с авточасти и моторни превозни средства, Земеделие, Животновъдство Производство и Преработка на Животинска и Земеделска Продукция, Търговия на едро и дребно с Животинска и Земеделска Продукция, Търговия с пакетирани и насипни хранителни и нехранителни стоки, Търговия с тютюн и тютюневи изделия - само след издаване на определеният от закона лиценз и разрешително. Търговия на едро и дребно в специализирани и неспециализирани магазини. Търговия със строителни материали, бои, лакове и железария. Строителство и строително монтажни и довършителни дейности, обновяване на сгради. Производство, обработка и продажба на алуминиева, дървена и ПВЦ дограма, проектантска и консултантска дейност, сделки с движими и недвижими имоти производство на стоки и вещи с цел продажба, импорт, експорт и реекспорт, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, сделки с интелектуална собственост,търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, издателска, рекламна и импресарска, външно-търговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, козметични и фризьорски услуги, вътрешен и международен туризъм, таксиметров превоз и управление на таксиметров превоз. Транспорт на товари и пътници в страната и чужбина. Почистване на реки, язовири, водни обекти и басейни, Строителство Пречистване на отпадъчни и питейни води, подръжка и почистване на еко обекти и съоръжения, и други дейности и услуги незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма