Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РИС-К ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
104627909
Регистрация по ЗДДС
Да - BG104627909 от 2005-01-28 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1998 година
Наименование
РИС-К
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, АНГЕЛ КЪНЧЕВ, 80 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид;продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; лизингови, ... Покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид;продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; лизингови, комисионни и превозни сделки; менителници, записи на заповед и чекове, складови сделки, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с продажба; други дейности и услуги незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Асен Симеонов Лазаров (свързан с 28 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Асен Симеонов Лазаров (свързан с 28 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,750 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РИС-К ЕООД с ЕИК/ПИК 104627909 е основана на 5 Декември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Горна Оряховица, а началният внесен капитал е в размер на 3,750 лева.

Хронология

1998
Регистрация на фирмата

2005-01-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG104627909 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2018-10-08
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ЛИЗИНГОВИ, КОМИСИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; МЕНИТЕЛНИЦИ, ЗАПИСИ НА ЗАПОВЕД И ЧЕКОВЕ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; СТОКОВ КОНТРОЛ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид;продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; лизингови, комисионни и превозни сделки; менителници, записи на заповед и чекове, складови сделки, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с продажба; други дейности и услуги незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма