Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРАДИНА - 2018 Кооперация

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
104635980
Регистрация по ЗДДС
Да - BG104635980 от 2007-08-17 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
ГРАДИНА - 2018
Транслитерация
KOOPERACIA GRADINA - 2018
Оборот
20,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Кооперация (Кооперация)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Нова Върбовка, ул. Тридесет и първа, 8 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
01 - СЕЛСКО СТОПАНСТВО.
Предмет на дейност
Планиране на производството, включително създаване и отглеждане на трайни насаждения според пазарното търсене; Рационално използване на внесените за съвместно обработване и арендуваните (наетите) зе... Планиране на производството, включително създаване и отглеждане на трайни насаждения според пазарното търсене; Рационално използване на внесените за съвместно обработване и арендуваните (наетите) земеделски земи; Опазване на почвата и водата от химическо и друго замърсяване и производство на екологически чиста земеделска продукция; Интегриране на нейната дейност с тази на стопанствата на съдружниците в „Градинар груп" ООД за контрол върху качеството на продукцията, в съответствие с Наредбата за правилата на окачествяването; Консултации на съдружниците в „Градинар груп" ООД, относно производството на висококачествени продукти, чрез съвместна работа със специализирани институции, изтъкнати производители и специалисти от бранша;.Информиране на съдружниците в „Градинар груп" ООД за всички валидни стандарти и нормативни промени, включително за възползване и усвояване на субсидии по Схемите и Мерките от ПРСР;Съдействие за въвеждане на добри земеделски практики и научни постижения; Участие в програми и проекти за финансиране и партньорство; Търговия със суровини, материали, консумативи и други, необходими Ща стопанството й и съдружниците в „Градинар груд" ООД; Участие във форуми и изложения в страната и чужбина; Доставка на материали и услуги, в т.ч. механизирани услуги, както и услуги с ръчни операции върху внесените в кооперацията от съдружниците в „Градинар груп"ООД земи за съвместно обработване.Кооперацията осъществява всяка друга дейност, иезабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 20,000 5.26% - -
2020 19,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРАДИНА - 2018 Кооперация на латиница "KOOPERACIA GRADINA - 2018" с ЕИК/ПИК 104635980 е основана на 11 Декември 2008 година с правна форма "Кооперация" или на кратко "Кооперация". Компанията първоначално е регистрирана с името "КООПЕРАЦИЯ "ЗЕМЕДЕЛЕЦ"", но на 9 Юни 2021 година то бива сменено на сегашното "ГРАДИНА - 2018". Седалището на компанията се намира в с. Нова Върбовка.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 20,000 лв.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2007-08-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG104635980 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2010-01-22
Промяна наименование
Името се сменя от КООПЕРАЦИЯ "ЗЕМЕДЕЛЕЦ" на ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ-КООПЕРАЦИЯ ГРАДИНАР И МЛАД ФЕРМЕР
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Нова Върбовка
+ БЪЛГАРИЯ, с. Нова Върбовка, ул. Тридесет и първа, 8
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ ВЪРХУ ВНЕСЕНА ЗА СЪВМЕСТНО ОБРАБОТВАНЕ ЗЕМЯ, КАКТО И ЗАГОТОВКА И РЕАЛИЗАЦИЯ Й; ОРГАНИЗИРАНЕ И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ И НА ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА С ЦЕЛ ПО -ПЪЛНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТЕРИАЛИНИТЕ, ТРУДОВИТЕ И ФИНАНСОВИ РЕСУРСИ; ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА САМОСТОЯТЕЛНО ИЛИ В СДРУЖЕНИЕ С ДРУГИ ОРГАНИЗАЦИИ И ЛИЦА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ СЪС ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОКИ И ДРУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН СТОКИ, В Т.Ч. И НА КОМИСИОННИ НАЧАЛА.
+ Планиране на производството на членуващите производители според пазарното търсене. Събиране на информация от членовете, относно вида на произведените плодове и зеленчуци, площите, сортовия състав, класове на качеството, количеството и средните добиви, включително настъпили промени в тази връзка. Подпомагане концентрирането на произведената продукция и организиране на пазарната й реализация. Намаляване на производствените разходи и стабилизиране цените на производителите. Контрол върху качеството на продукцията, в съответствие с Наредбата за правилата на окачествяването. Събиране на не по-малко от 75% от произведената от всеки член продукция и нейното предлагане на пазара. Осигуряване и съдействие за осигуряване на технически средства за съхранение, опаковане и подготовка за продажба и доставка до купувача на едро. Консултации на членовете, относно производството на висококачествени продукти чрез съвместна работа със специализирани институции, изтъкнати производители и специалисти от бранша. Информиране на членовете за всички валидни стандарти и нормативни промени, включително за възползване и усвояване на субсидии по мерките на програмата за развитие на селските райони в периода 2007-2013 година. Насърчаване на производството чрез въвеждане на нови технологии, насочени към опазване на околната среда. Съдействие за въвеждане на добри земеделски практики и научни постижения. Маркетинг и реклама. Участие в програми и проекти за финансиране и партньорство. Търговия със суровини, материали, консумативи и други. Участие във форуми и изложения в страната и чужбина. Всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство.

2016-08-09
Промяна предмет на дейност
- Планиране на производството на членуващите производители според пазарното търсене. Събиране на информация от членовете, относно вида на произведените плодове и зеленчуци, площите, сортовия състав, класове на качеството, количеството и средните добиви, включително настъпили промени в тази връзка. Подпомагане концентрирането на произведената продукция и организиране на пазарната й реализация. Намаляване на производствените разходи и стабилизиране цените на производителите. Контрол върху качеството на продукцията, в съответствие с Наредбата за правилата на окачествяването. Събиране на не по-малко от 75% от произведената от всеки член продукция и нейното предлагане на пазара. Осигуряване и съдействие за осигуряване на технически средства за съхранение, опаковане и подготовка за продажба и доставка до купувача на едро. Консултации на членовете, относно производството на висококачествени продукти чрез съвместна работа със специализирани институции, изтъкнати производители и специалисти от бранша. Информиране на членовете за всички валидни стандарти и нормативни промени, включително за възползване и усвояване на субсидии по мерките на програмата за развитие на селските райони в периода 2007-2013 година. Насърчаване на производството чрез въвеждане на нови технологии, насочени към опазване на околната среда. Съдействие за въвеждане на добри земеделски практики и научни постижения. Маркетинг и реклама. Участие в програми и проекти за финансиране и партньорство. Търговия със суровини, материали, консумативи и други. Участие във форуми и изложения в страната и чужбина. Всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство.
+ Планиране на производството, включително създаване и отглеждане на трайни насаждения според пазарното търсене. Рационално използване на внесените за съвместно обработване и арендуваните /наетите/ земеделски земи. Опазване на почвата и водата от химическо и друго замърсяване и производство на екологически чиста земеделска продукция; Интегриране на нейната дейност с тази на стопанствата на членовете си земеделски производители за контрол върху качеството на продукцията, в съответствие с Наредбата за правилата на окачествяването; Консултации на членовете относно производството на висококачествени продукти, чрез съвместна работа със специализирани институции, изтъркани производители и специалисти от бранша; Информиране на членовете за всички валидни стандарти и нормативни промени, включително за възползване и усвояване на субсидии по Схемите и Мерките от ПРСР; Съдействие за въвеждане на добри земеделски практики и научни постижения; Участие в програми и проекти за финансиране и партньорство; Търговия със суровини, материали, консумативи и други, необходими за стопанството и и нейните членове – земеделски производители; Участие във форуми и изложения в страната и чужбина, Доставка на материали и услуги, в т.ч. механизирани услуги, както и услуги с ръчни операции върху внесените в кооперацията от член - кооператорите земи за съвместно обработване, кооперацията осъществява всяка друга дейност, незабранена от закона.

2021-06-09
Промяна наименование
Името се сменя от ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ-КООПЕРАЦИЯ ГРАДИНАР И МЛАД ФЕРМЕР на ГРАДИНА - 2018
Промяна предмет на дейност
- Планиране на производството, включително създаване и отглеждане на трайни насаждения според пазарното търсене. Рационално използване на внесените за съвместно обработване и арендуваните /наетите/ земеделски земи. Опазване на почвата и водата от химическо и друго замърсяване и производство на екологически чиста земеделска продукция; Интегриране на нейната дейност с тази на стопанствата на членовете си земеделски производители за контрол върху качеството на продукцията, в съответствие с Наредбата за правилата на окачествяването; Консултации на членовете относно производството на висококачествени продукти, чрез съвместна работа със специализирани институции, изтъркани производители и специалисти от бранша; Информиране на членовете за всички валидни стандарти и нормативни промени, включително за възползване и усвояване на субсидии по Схемите и Мерките от ПРСР; Съдействие за въвеждане на добри земеделски практики и научни постижения; Участие в програми и проекти за финансиране и партньорство; Търговия със суровини, материали, консумативи и други, необходими за стопанството и и нейните членове – земеделски производители; Участие във форуми и изложения в страната и чужбина, Доставка на материали и услуги, в т.ч. механизирани услуги, както и услуги с ръчни операции върху внесените в кооперацията от член - кооператорите земи за съвместно обработване, кооперацията осъществява всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Планиране на производството, включително създаване и отглеждане на трайни насаждения според пазарното търсене; Рационално използване на внесените за съвместно обработване и арендуваните (наетите) земеделски земи; Опазване на почвата и водата от химическо и друго замърсяване и производство на екологически чиста земеделска продукция; Интегриране на нейната дейност с тази на стопанствата на съдружниците в „Градинар груп" ООД за контрол върху качеството на продукцията, в съответствие с Наредбата за правилата на окачествяването; Консултации на съдружниците в „Градинар груп" ООД, относно производството на висококачествени продукти, чрез съвместна работа със специализирани институции, изтъкнати производители и специалисти от бранша;.Информиране на съдружниците в „Градинар груп" ООД за всички валидни стандарти и нормативни промени, включително за възползване и усвояване на субсидии по Схемите и Мерките от ПРСР;Съдействие за въвеждане на добри земеделски практики и научни постижения; Участие в програми и проекти за финансиране и партньорство; Търговия със суровини, материали, консумативи и други, необходими Ща стопанството й и съдружниците в „Градинар груд" ООД; Участие във форуми и изложения в страната и чужбина; Доставка на материали и услуги, в т.ч. механизирани услуги, както и услуги с ръчни операции върху внесените в кооперацията от съдружниците в „Градинар груп"ООД земи за съвместно обработване.Кооперацията осъществява всяка друга дейност, иезабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма