Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БРИЙЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
104641823
Регистрация по ЗДДС
Да - BG104641823 от 2023-10-23 на основание чл. 99 ал. 3 от ЗДДС (Задължение за регистрация при вътреобщностно придобиване)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
БРИЙЗ
Транслитерация
BREEZE Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Пчелище, Двадесет и трета, 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Осъществяване на посредническа дейност за покупко – продажба, придобиване на собственост на всички видове недвижими имоти; Отдаване под наем; Извършване на всички видове търговски сделки на дребно и... Осъществяване на посредническа дейност за покупко – продажба, придобиване на собственост на всички видове недвижими имоти; Отдаване под наем; Извършване на всички видове търговски сделки на дребно и едро; Хотелиерство и ресторантьорство; Внос и износ. Транспортна и експедиционна дейност, както и всички дейности и услуги разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БРАНИМИР ГЕОРГИЕВ ВЪЛЧЕВ (свързан с 15 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БРАНИМИР ГЕОРГИЕВ ВЪЛЧЕВ (свързан с 15 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БРИЙЗ ЕООД на латиница "BREEZE Ltd." с ЕИК/ПИК 104641823 е основана на 9 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Пчелище, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2019-11-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. ВЪЗРОЖДЕНСКА №1 А
+ БЪЛГАРИЯ, с. Пчелище, ул. Четиринадесета, 20
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ЗА ПОКУПКО -ПРОДАЖБА, ПРИДОБИВАНЕ НА СОБСТВЕНОСТ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ : КЪЩИ , ОФИСИ, АПАРТАМЕНТИ, ГАРАЖ, ВИЛИ И АТЕЛИЕТА, ПОКУПКО -ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА АВТОМОБИЛИ, ВЕЛОСИПЕДИ, ЖИЛИЩА, СТАИ ОТ ЖИЛИЩНИ ИМОТИ И КЪЩИ; ИЗВЪРШВВАНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ НА ДРЕБНО И ЕДРО (ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО ЧРЕЗ СЪЗДАВАНЕ НА ХОТЕЛИ И ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ; ТЪРГОВИЯ, ПОКУПКО -ПРОДАЖБА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ХРАНИТЕЛНИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ; ВНОС И ИЗНОС; ТРАНСПОРТНА И ЕКСПЕДИЦИОННА ДЕЙНОСТ; ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ВИДОВЕ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Осъществяване на посредническа дейност за покупко – продажба, придобиване на собственост на всички видове недвижими имоти; Отдаване под наем; Извършване на всички видове търговски сделки на дребно и едро; Хотелиерство и ресторантьорство; Внос и износ. Транспортна и експедиционна дейност, както и всички дейности и услуги разрешени от закона.

2023-04-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Пчелище, ул. Четиринадесета, 20
+ БЪЛГАРИЯ, с. Пчелище, Двадесет и трета, 2
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-10-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG104641823 на основание чл. 99 ал. 3 от ЗДДС - Задължение за регистрация при вътреобщностно придобиване

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма