Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОСЕВА ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
104642672
Регистрация по ЗДДС
Да - BG104642672 от 2006-04-21 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
КОСЕВА ГРУП
Транслитерация
KOSEVA GROUP EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Лом, ул. Призрен, 31, вх. Г, ет. 3 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Прединвестиционни и предпроектни проучвания, проектиране, строителство, геодезия, картография, земеустройство, координация на проектантския и строителния процеси, подготовка на строежите... Прединвестиционни и предпроектни проучвания, проектиране, строителство, геодезия, картография, земеустройство, координация на проектантския и строителния процеси, подготовка на строежите за въвеждане в експлоатация, оценка на недвижими имоти, изпитване на строителни продукти, продажба на строителни продукти, вътрешна и външна търговия, консултантска, инвестиционна, развойна и посредническа дейност, хотелиерство, ресторантьорство и пласментно-снабдителска дейност, изкупуване, производство и продажба на селскостопанска продукция и други дейности в страната и чужбина незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ЛЮБЕНОВ ДРАЖЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ЛЮБЕНОВ ДРАЖЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОСЕВА ГРУП ЕООД на латиница "KOSEVA GROUP EOOD" с ЕИК/ПИК 104642672 е основана на 26 Януари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КОСЕВА ГРУП ЕООД", но на 26 Януари 2009 година то бива сменено на сегашното "КОСЕВА ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. Лом, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2006-04-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG104642672 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2009-01-26
Промяна наименование
Името се сменя от КОСЕВА ГРУП ЕООД на КОСЕВА ГРУП
Промяна предмет на дейност
- прединвестиционни и предпроектни проучвания, проектиране, строителство, геодезия, картография, земеустройство, координация на проектантския и строителния процеси, подготовка на строежите за въвеждане в експлоатация, оценка на недвижими имоти, изпитване на строителни продукти, продажба на строителни продукти, вътрешна и външна търговия, консултантска, инвестиционна, развойна и посредническа дейност, хотелиерство, ресторантьорство и пласментно-снабдителска дейност, изкупуване, производство и продажба на селскостопанска продукция и други дейности в страната и чужбина незабранени със закон, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.
+ Прединвестиционни и предпроектни проучвания, проектиране, строителство, геодезия, картография, земеустройство, координация на проектантския и строителния процеси, подготовка на строежите за въвеждане в експлоатация, оценка на недвижими имоти, изпитване на строителни продукти, продажба на строителни продукти, вътрешна и външна търговия, консултантска, инвестиционна, развойна и посредническа дейност, хотелиерство, ресторантьорство и пласментно-снабдителска дейност, изкупуване, производство и продажба на селскостопанска продукция и други дейности в страната и чужбина незабранени със закон.

2015-01-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. ЦАР ТОДОР СВЕТОСЛАВ, 41, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Лом, ул. Призрен, 31, вх. Г, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма