Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Дженерал секюрити груп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
104700766
Регистрация по ЗДДС
Да - BG104700766 от 2008-04-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
Дженерал секюрити груп
Транслитерация
General security group
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Лясковец, ул."Максим Райкович", 37Г Виж на картата
Предмет на дейност
Oхрана на имущество на физически и юридически лица, на сгради, помещения и стопански обекти; охрана на ценни пратки и товари; охрана с помощта на сигнално – известителна техника; оперативно – изди... Oхрана на имущество на физически и юридически лица, на сгради, помещения и стопански обекти; охрана на ценни пратки и товари; охрана с помощта на сигнално – известителна техника; оперативно – издирвателна дейност; консултантска дейност в областта на откриване и премахване на причините и условията за извършване на кражби и други посегателства върху имуществото и неприкосновеността на физически и юридически лица. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР ТОШЕВ ТОДОРОВ (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТОДОР ТОШЕВ ТОДОРОВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Дженерал секюрити груп ЕООД на латиница "General security group" с ЕИК/ПИК 104700766 е основана на 2 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖЕНЕРАЛ ГРУП", но на 23 Април 2020 година то бива сменено на сегашното "Дженерал секюрити груп". Седалището на компанията се намира в гр. Лясковец, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2008-04-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG104700766 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-07-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, УЛ."ГЕНЕРАЛ ГУРКО", 13, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, ул."Св.Княз БорисI", 1
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA HA CTOKИ И ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, OБPAБOTEH ИЛИ ПPEPAБOTEH BИД, BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT /BHOC И ИЗHOC/, ПOKУПKA, CTPOEЖ, OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA ИЛИ OTДABAHE ПOД HAEM, ЛИЗИHГ, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ, TУPИCTИЧECKИ УCЛУГИ, ПPOДAЖБA HA ПPOДУKЦИЯ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, TЪPГOBCKA ДEЙHOCT CЪC CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, XPAHИTEЛHИ CTOKИ, C ГOPИBA И ПPEПAPATИ, PECTOPAHTЬOPCTBO И OБЩECTBEHO XPAHEHE, BHOC И ПPOДAЖБA HA ЛEKИ И TOBAPHИ ABTOMOБИЛИ И HA CEЛCKOCTOПAHCKA TEXHИKA, KAKTO И BCЯKAKЪB ДPУГ BИД CTOПAHCKA ДEЙHOCT, HEЗAБPAHEHA OT ЗAKOHA.
+ Текущо счетоводно отчитане на стопански операции, съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, публикуване на финансови отчети, организиране и извършване на годишни и инцидентни инвентаризации на активи, пасиви и разчети, изготвяне на счетоводни политики, съхраняване на счетоводна информация, извършване на финансови анализи на стопански предприятия, извършване на финансово – счетоводни консултации, както и незабранени от закона дейности свързани с осъществяване по занятие на функциите на счетоводно предприятие по смисъла на Закона за счетоводството.

2020-04-23
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖЕНЕРАЛ ГРУП на Дженерал секюрити груп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, ул."Св.Княз БорисI", 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Лясковец, ул."Максим Райкович", 37Г
Промяна предмет на дейност
- Текущо счетоводно отчитане на стопански операции, съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, публикуване на финансови отчети, организиране и извършване на годишни и инцидентни инвентаризации на активи, пасиви и разчети, изготвяне на счетоводни политики, съхраняване на счетоводна информация, извършване на финансови анализи на стопански предприятия, извършване на финансово – счетоводни консултации, както и незабранени от закона дейности свързани с осъществяване по занятие на функциите на счетоводно предприятие по смисъла на Закона за счетоводството.
+ Oхрана на имущество на физически и юридически лица, на сгради, помещения и стопански обекти; охрана на ценни пратки и товари; охрана с помощта на сигнално – известителна техника; оперативно – издирвателна дейност; консултантска дейност в областта на откриване и премахване на причините и условията за извършване на кражби и други посегателства върху имуществото и неприкосновеността на физически и юридически лица.

2022-02-10

2022-04-13
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма