Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Дженерал секюрити груп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
104700766
Регистрация по ЗДДС
Да - BG104700766 от 2008-04-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
Дженерал секюрити груп
Транслитерация
General security group
Оборот
115,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
7 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Лясковец, ул."Максим Райкович", 37Г Виж на картата
Предмет на дейност
Oхрана на имущество на физически и юридически лица, на сгради, помещения и стопански обекти; охрана на ценни пратки и товари; охрана с помощта на сигнално – известителна техника; оперативно – изди... Oхрана на имущество на физически и юридически лица, на сгради, помещения и стопански обекти; охрана на ценни пратки и товари; охрана с помощта на сигнално – известителна техника; оперативно – издирвателна дейност; консултантска дейност в областта на откриване и премахване на причините и условията за извършване на кражби и други посегателства върху имуществото и неприкосновеността на физически и юридически лица. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР ТОШЕВ ТОДОРОВ (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТОДОР ТОШЕВ ТОДОРОВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 115,000 -11.54% - -
2020 130,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 7 600%
2020 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Дженерал секюрити груп ЕООД на латиница "General security group" с ЕИК/ПИК 104700766 е основана на 2 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖЕНЕРАЛ ГРУП", но на 23 Април 2020 година то бива сменено на сегашното "Дженерал секюрити груп". Седалището на компанията се намира в гр. Лясковец, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 115,000 лв.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2008-04-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG104700766 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-07-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, УЛ."ГЕНЕРАЛ ГУРКО", 13, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, ул."Св.Княз БорисI", 1
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA HA CTOKИ И ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, OБPAБOTEH ИЛИ ПPEPAБOTEH BИД, BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT /BHOC И ИЗHOC/, ПOKУПKA, CTPOEЖ, OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA ИЛИ OTДABAHE ПOД HAEM, ЛИЗИHГ, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ, TУPИCTИЧECKИ УCЛУГИ, ПPOДAЖБA HA ПPOДУKЦИЯ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, TЪPГOBCKA ДEЙHOCT CЪC CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, XPAHИTEЛHИ CTOKИ, C ГOPИBA И ПPEПAPATИ, PECTOPAHTЬOPCTBO И OБЩECTBEHO XPAHEHE, BHOC И ПPOДAЖБA HA ЛEKИ И TOBAPHИ ABTOMOБИЛИ И HA CEЛCKOCTOПAHCKA TEXHИKA, KAKTO И BCЯKAKЪB ДPУГ BИД CTOПAHCKA ДEЙHOCT, HEЗAБPAHEHA OT ЗAKOHA.
+ Текущо счетоводно отчитане на стопански операции, съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, публикуване на финансови отчети, организиране и извършване на годишни и инцидентни инвентаризации на активи, пасиви и разчети, изготвяне на счетоводни политики, съхраняване на счетоводна информация, извършване на финансови анализи на стопански предприятия, извършване на финансово – счетоводни консултации, както и незабранени от закона дейности свързани с осъществяване по занятие на функциите на счетоводно предприятие по смисъла на Закона за счетоводството.

2020-04-23
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖЕНЕРАЛ ГРУП на Дженерал секюрити груп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, ул."Св.Княз БорисI", 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Лясковец, ул."Максим Райкович", 37Г
Промяна предмет на дейност
- Текущо счетоводно отчитане на стопански операции, съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, публикуване на финансови отчети, организиране и извършване на годишни и инцидентни инвентаризации на активи, пасиви и разчети, изготвяне на счетоводни политики, съхраняване на счетоводна информация, извършване на финансови анализи на стопански предприятия, извършване на финансово – счетоводни консултации, както и незабранени от закона дейности свързани с осъществяване по занятие на функциите на счетоводно предприятие по смисъла на Закона за счетоводството.
+ Oхрана на имущество на физически и юридически лица, на сгради, помещения и стопански обекти; охрана на ценни пратки и товари; охрана с помощта на сигнално – известителна техника; оперативно – издирвателна дейност; консултантска дейност в областта на откриване и премахване на причините и условията за извършване на кражби и други посегателства върху имуществото и неприкосновеността на физически и юридически лица.

2022-02-10

2022-04-13
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма