Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИТ Аск ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
105558355
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ИТ Аск
Транслитерация
IT Ask
Оборот
9,000 лв. оборот за 2010 г.
Служители
2 служители към 2010 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 24, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 105 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дейности в областта на информационните технологии; Компютърно програмиране; Разработка на приложения; Консултантска дейност по информационни технологии; Управление и обслужване на компютърни средства ... Дейности в областта на информационните технологии; Компютърно програмиране; Разработка на приложения; Консултантска дейност по информационни технологии; Управление и обслужване на компютърни средства и системи, включително сървъри; Обработка на данни; Разработка, внедряване и експлоатация на приложни софтуерни продукти и системи, адаптиране на програмни продукти, търговия със софтуерни и хардуерни продукти, проектиране, софтуерен дизайн, разработка, управление и експлоатация на мрежи и услуги в секторите на телекомуникациите, информатиката и модерните технологии, както и всякакъв друг вид дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКСАНДЪР СИМЕОНОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АЛЕКСАНДЪР СИМЕОНОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2010 9,000 - -

Служители

Година
Служители
2010 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИТ Аск ЕООД на латиница "IT Ask" с ЕИК/ПИК 105558355 е основана на 12 Април 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЛЕКСАНДЪР - СЕРВИЗ", но на 10 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "ИТ Аск". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2010 година е в размер на 9,000 лв.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2010-04-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, бл. 6, вх. Г, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 24, вх. Б, ет. 3

2023-02-10
Промяна наименование
Името се сменя от АЛЕКСАНДЪР - СЕРВИЗ на ИТ Аск
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ, ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ЕКСПОРТ И РЕЕКСПОРТ, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ЧУЖДО И СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ПРОДАЖБА НА БИТОВИ И ДР. СТОКИ, ПЛАСМЕНТ, ВЪТРЕШЕН И ВЪНШЕН ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ И ХОРА, ЛИЗИНГ, ИНФОРМАЦИОННА И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, АГЕНТСТВО, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ДЕЙНОСТ ПО СМИСЪЛА НА ЧЛ.2 ОТ ТЗ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, КАТО ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ РАЗВИВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ Дейности в областта на информационните технологии; Компютърно програмиране; Разработка на приложения; Консултантска дейност по информационни технологии; Управление и обслужване на компютърни средства и системи, включително сървъри; Обработка на данни; Разработка, внедряване и експлоатация на приложни софтуерни продукти и системи, адаптиране на програмни продукти, търговия със софтуерни и хардуерни продукти, проектиране, софтуерен дизайн, разработка, управление и експлоатация на мрежи и услуги в секторите на телекомуникациите, информатиката и модерните технологии, както и всякакъв друг вид дейности незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма