Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЕСИ-2011 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
105587225
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ГЕСИ-2011
Транслитерация
GESI-2011
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. КОНСТАНТИН ФОТИНОВ 19 вх.А ет.1 ап.2, 19, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Всякакъв вид вътрешна и външна търговска дейност без ограничение на вида и мястото на извършване, в това число внос и износ на стоки и товари, реекспорт, бартерни сделки, ноу – хау, за своя ... Всякакъв вид вътрешна и външна търговска дейност без ограничение на вида и мястото на извършване, в това число внос и износ на стоки и товари, реекспорт, бартерни сделки, ноу – хау, за своя сметка и като посредник. Извършване на автотранспортни услуги с пътнически и товарни автомобили в страната и чужбина, включително спедиционни такива. Търговия с бои, авто-бои, лакове и производни от тях. Откриване на автосервизи. Изграждане и експлоатация на къмпинги. Хотелиерство и ресторантьорство. Изграждане и експлоатация на игрални домове, билярд, моникс и др. увеселителни, забавни и игрални съоръжения и машини, незабранени от закона и след издаване на съответен лиценз. Търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга търговска дейност, не забранена със закон, като дейността ще се осъществява в страната и чужбина, а за такива, подлежащи на лицензиране – след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАНЧО ГЕРГОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАНЧО ГЕРГОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЕСИ-2011 ЕООД на латиница "GESI-2011" с ЕИК/ПИК 105587225 е основана на 14 Юни 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕВРОКАР - 2007", но на 23 Октомври 2012 година то бива сменено на сегашното "ГЕСИ-2011". Седалището на компанията се намира в гр. Видин, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2010-06-14
Промяна предмет на дейност
- Всякакъв вид производствена дейност. Производство на промишлени и битови стоки. Производство, преработване, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция. Всякакъв вид външно – търговска дейност, в това число внос и износ на стоки и товари, реекспорт, бартерни сделки, ноу-хау, за своя сметка и като посредник. Извършване на автотранспортни услуги с пътнически и товарени автомобили в страната и чужбина, включителни и спедиционни такива. Търговия с бои, авто – бои, лакове и производни от тях. Откриване на автосервизи. Изграждане и експлоатация на къмпинги. Хотелиерство и ресторантьорство. Изграждане и експлоатация на игрални домове, билярд, моникс и др. увеселителни, забавни и игрални съоръжения и машини, не забранени от закона и след издаване на съответен лиценз. Охранителна дейност след издаване на съответен лиценз. Отдаване на вещи под наем. Откриване на заложни къщи след издавне на съответен лиценз. търговия с недвижими имоти. Строеж на жилища и търговски домове и сгради с производствено предназначение. Търговия с ценни книжа. Придобиване право върху изобретения, търговски марки, авторски права, др. обекти на интелектуалната собственост. извършване на всякакъв вид др. дейност, не забранена от закона. Дейността ще се извършва в страната и чужбина.
+ Всякакъв вид вътрешна и външна търговска дейност без ограничение на вида и мястото на извършване, в това число внос и износ на стоки и товари, реекспорт, бартерни сделки, ноу – хау, за своя сметка и като посредник. Извършване на автотранспортни услуги с пътнически и товарни автомобили в страната и чужбина, включително спедиционни такива. Търговия с бои, авто-бои, лакове и производни от тях. Откриване на автосервизи. Изграждане и експлоатация на къмпинги. Хотелиерство и ресторантьорство. Изграждане и експлоатация на игрални домове, билярд, моникс и др. увеселителни, забавни и игрални съоръжения и машини, незабранени от закона и след издаване на съответен лиценз. Търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга търговска дейност, не забранена със закон, като дейността ще се осъществява в страната и чужбина, а за такива, подлежащи на лицензиране – след съответното разрешение.

2012-10-23
Промяна наименование
Името се сменя от ЕВРОКАР - 2007 на ГЕСИ-2011

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма