Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОРЯНА СТОЯНОВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
105587780
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
БОРЯНА СТОЯНОВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ, 41, ет. 2 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
96.09 - Други персонални услуги, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
услуги на населението, посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска дейност, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хран... услуги на населението, посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска дейност, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетеринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, вътрешно и външно търговска дейност - внос или износ на стоки, транспортна дейност в страната и чужбина - превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
БОРЯНА ВАСИЛЕВА СТОЯНОВА (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОРЯНА СТОЯНОВА ЕТ с ЕИК/ПИК 105587780 е основана на 1 Февруари 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2009-07-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, бл. 20, вх. В, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, УЛ. СОЛУНСКА, 34

2012-03-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, УЛ. СОЛУНСКА, 34
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ, 41, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, АГЕНТСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕНТОРАНТЬОРСТВО, ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ВИД ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, КАТО ДЕЙНОСТТТА ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ услуги на населението,посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска дейност, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетеринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, вътрешно и външно търговска дейност - внос или износ на стоки, транспортна дейност в страната и чужбина - превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма