Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИМОНА СТИЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
106009402
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
СИМОНА СТИЛ
Транслитерация
SIMONA STIL LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.ИЛИЯ КРЪСТЕНЯКОВ, 16, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7022 - консултантска дейност по стопанско и др.упр.
Предмет на дейност
бизнес-консултантски услуги, инженерно-техническо консултиране, разработване на проекти за усвояване на средствата от Европейския съюз и консултиране по изпълнението им, социални услуги, извър... бизнес-консултантски услуги, инженерно-техническо консултиране, разработване на проекти за усвояване на средствата от Европейския съюз и консултиране по изпълнението им, социални услуги, извършване на шевни, кроячни и плетачни услуги, производство на стоки и търговия на едро и дребно с тях, извършване на друга вътрешна и външнотърговска дейност, строителна и строително-ремонтна дейност, селскостопанска дейност, транспортна дейност - превоз на хора и товари в страната и чужбина, изграждане на метални конструкции и всякаква друга дейност, незабранена от Законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ КОСТОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ВАСИЛ ГЕОРГИЕВ КОСТОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ КОСТОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИМОНА СТИЛ ООД на латиница "SIMONA STIL LTD" с ЕИК/ПИК 106009402 е основана на 14 Февруари 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Враца, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2011-02-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.НИКОЛА ВОЙВОДОВ, 17
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.ИЛИЯ КРЪСТЕНЯКОВ, 16, вх. Б, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- EЛEKTPOИHЖEHEPHA И EЛEKTPOTEXHИЧECKA ДEЙHOCT,EЛEKTPO-ПPOEKTИPAHE, TPAHCПOPT HA XOPA И TOBAPИ,TAKCИMETPOBA ДEЙHOCT,ШEBHИ,KPOЯЧHИ И ПЛETAЧHИ УCЛУГИ,ПPOИЗBEЖДAHE И TЪPГOBИЯ C ГOTOBИ APTИKУЛИ,ИЗДEЛИЯ БУTИK,TЪPГOBИЯ HA ДPEБHO C ИЗДEЛИЯ HA ФИPMATA И CTOKИ ЗA HAPOДHO ПOTPEБЛEHИE, ВСИЧКИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ И СТОПАНСКИ ДЕЙНОСТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА,РАЗРЕШЕНИ ОТ МЕСТНОТО И ЧУЖДЕСТРАННО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ бизнес-консултантски услуги, инженерно-техническо консултиране, разработване на проекти за усвояване на средствата от Европейския съюз и консултиране по изпълнението им, социални услуги, извършване на шевни, кроячни и плетачни услуги, производство на стоки и търговия на едро и дребно с тях, извършване на друга вътрешна и външнотърговска дейност, строителна и строително-ремонтна дейност, селскостопанска дейност, транспортна дейност - превоз на хора и товари в страната и чужбина, изграждане на метални конструкции и всякаква друга дейност, незабранена от Законодателството на Република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма