Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИКОЛАЙ КОЦЕВ - СЗЧ ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на June 19, 2015 16:41
ЕИК/ПИК
106021027
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
НИКОЛАЙ КОЦЕВ - СЗЧ
Транслитерация
NIKOLAY KOTZEV SZC
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. ОСОГОВО 26 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
0111 - Отглеждане на зърнени растения
Предмет на дейност
Отглеждане на зърнени растения; производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки о... Отглеждане на зърнени растения; производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; внос и износ на стоки; превоз на товари; търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
НИКОЛАЙ ГОРАНОВ КОЦЕВ (свързан с 9 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИКОЛАЙ КОЦЕВ - СЗЧ ЕТ на латиница "NIKOLAY KOTZEV SZC" с ЕИК/ПИК 106021027 е основана на 13 Юли 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Враца.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2015-02-19
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ ОТ ВСЯКАКЪВ РОД НА ГРАЖДАНИ, ФИРМИ И СТОПАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, КАФЕ-АПЕРИТИВ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ТЗ.
+ Отглеждане на зърнени растения; производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; внос и износ на стоки; превоз на товари; търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2015-06-19
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма