Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОРЕКТ ПОЙНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
106627555
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
КОРЕКТ ПОЙНТ
Транслитерация
Correct Point Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Цар Асен, 22, бл. ., вх. ., ет. . Виж на картата
Код на икономическа дейност
1812 - ПЕЧАТЕНЕ НА ПЕЧАТНИ ПРОДУКТИ
Предмет на дейност
производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; хотелиерство и ресторантьорство; туристическа и туроператорска дейност; мениджмънт, маркетинг и реклама... производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; хотелиерство и ресторантьорство; туристическа и туроператорска дейност; мениджмънт, маркетинг и реклама; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; внос, износ и реекспорт на стоки, суровини и изделия; вътрешно и външнотърговска дейност; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита; доставка на интернет услуги, посредством изградена кабелна мрежа; продажба на компютърни компоненти и софтуерни продукти; интернет, дизайн и реклама, както и всяка незабранена от закона дейност /след издаване на лиценз за дейностите за които се изисква такъв/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Елена Цветанова Марковска (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Елена Цветанова Марковска (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОРЕКТ ПОЙНТ ЕООД на латиница "Correct Point Ltd" с ЕИК/ПИК 106627555 е основана на 9 Април 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАРКОВСКИ - 2007", но на 18 Септември 2019 година то бива сменено на сегашното "КОРЕКТ ПОЙНТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2019-09-18
Промяна наименование
Името се сменя от МАРКОВСКИ - 2007 на КОРЕКТ ПОЙНТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Мездра, ул. ХРИСТО БОТЕВ, 20
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Цар Асен, 22, бл. ., вх. ., ет. .
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО ИТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО,РЕКЛАМА, ВНОС - ИЗНОС, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ИПОСРЕДНИЧЕСТВО, ЛИЗИНГОВА, ИЗДАТЕЛСКА, СПЕДИТОРСКА ИТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И ПРОДУКТИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, СТРОИТЕЛСТВО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПОКУПКО - ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; хотелиерство и ресторантьорство; туристическа и туроператорска дейност; мениджмънт, маркетинг и реклама; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; внос, износ и реекспорт на стоки, суровини и изделия; вътрешно и външнотърговска дейност; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита; доставка на интернет услуги, посредством изградена кабелна мрежа; продажба на компютърни компоненти и софтуерни продукти; интернет, дизайн и реклама, както и всяка незабранена от закона дейност /след издаване на лиценз за дейностите за които се изисква такъв/.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма