Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЕДА ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
107515210
Регистрация по ЗДДС
Да - BG107515210 от 2001-11-21 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
ВЕДА ГРУП
Транслитерация
VEDA GROUP
Оборот
11,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Младен, ул. ПЪРВА, 12 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
88.91 - Дневни грижи за малки деца
Предмет на дейност
Извършване на обучения в областта на информационните и комуникационните технологии и информационната сигурност. Работа с деца, дневни грижи за деца и младежи, спомагателни дейности в областта на о... Извършване на обучения в областта на информационните и комуникационните технологии и информационната сигурност. Работа с деца, дневни грижи за деца и младежи, спомагателни дейности в областта на обучението и грижата за деца и младежи. Предоставяне на консултантски услуги в областта на информационните и комуникационните технологии и информационната сигурност. Проектиране, внедряване, управление, поддържане и извеждане от експлоатация на софтуерни решения и приложни информационни системи, платформи и услуги, чрез разработване и прилагане на софтуерни концепции и изисквания, проектиране на софтуерни архитектури и дизайни, софтуерно и компютърно програмиране, извършване на софтуерни тестове и изпитания. Управление и наблюдение на информационни и комуникационни технологични ресурси, системи и инфраструктури. Вътрешна и външна търговия на стоки, услуги, хардуер, фърмуер, софтуер и решения в областта на информационните и комуникационните технологии. Разкриване и управление на обекти за информационни и комуникационни технологични услуги и търговия с информационни и комуникационни технологични продукти, придобиване и отчуждаване на недвижими имоти и вещни права върху тях, лизингова дейност, посредничество, предприемачество, търговско представителство, производство, изкупуване, събиране и продажба на стоки за населението, реклама и издателска дейности и извършване на други незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮДМИЛ ДИМИТРОВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЛЮДМИЛ ДИМИТРОВ ДИМИТРОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГАЛИНА ДИМИТРОВА БАНКОВСКА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛЮДМИЛ ДИМИТРОВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 11,000 1000% - -
2020 1,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЕДА ГРУП ЕООД на латиница "VEDA GROUP" с ЕИК/ПИК 107515210 е основана на 24 Юли 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Младен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 11,000 лв.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2001-11-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG107515210 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2009-08-07

2013-09-13

2017-11-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. ИЗТОК, 30
+ БЪЛГАРИЯ, с. Младен, ул. ПЪРВА, 12
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2022-04-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Младен, ул. ПЪРВА, 12
+ БЪЛГАРИЯ, с. Младен, ул. ПЪРВА, 12
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ HA EДPO И ДPEБHO HA CTOKИ B CTPAHATA. TPAHCПOPTHИ И ABTOCEPBИЗHИ УCЛУГИ. CTPOИTEЛHO-MOHTAЖHA ДEЙHOCT. РЕKЛAMHA /БEЗ KHИГOПEЧAT/ ДEЙHOCT. ПOKУПKA HA CTOKИ И ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPEПPOДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД. TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO. CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT. ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ C PAЗPEШEHA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ. ДЪPBOДOБИB И TЪPГOBИЯ C ДЪPBEHИ MATEPИAЛИ. ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ C ПЛACTMACOBИ ИЗДEЛИЯ. CTPOИTEЛCTBO. BHOC И ИЗHOC. TPAHCПOPTHA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. OXPAHИTEЛHA ДEЙHOCT HA ЛИЦA И OБEKTИ, CЛEД HAДЛ. PAЗPEШEHИE. KOMИCИOHHA, CПEДИЦИOHHA, CKЛAДOBA, ЛИЗИHГOBA, ПPEBOДAЧECKA, ФOTOГPAФCKA, KOHCУЛTAHTCKA ДEЙHOCTИ. ДPУГИ ДEЙHOCTИ И CДEЛKИ, HEЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH.
+ Извършване на обучения в областта на информационните и комуникационните технологии и информационната сигурност. Работа с деца, дневни грижи за деца и младежи, спомагателни дейности в областта на обучението и грижата за деца и младежи. Предоставяне на консултантски услуги в областта на информационните и комуникационните технологии и информационната сигурност. Проектиране, внедряване, управление, поддържане и извеждане от експлоатация на софтуерни решения и приложни информационни системи, платформи и услуги, чрез разработване и прилагане на софтуерни концепции и изисквания, проектиране на софтуерни архитектури и дизайни, софтуерно и компютърно програмиране, извършване на софтуерни тестове и изпитания. Управление и наблюдение на информационни и комуникационни технологични ресурси, системи и инфраструктури. Вътрешна и външна търговия на стоки, услуги, хардуер, фърмуер, софтуер и решения в областта на информационните и комуникационните технологии. Разкриване и управление на обекти за информационни и комуникационни технологични услуги и търговия с информационни и комуникационни технологични продукти, придобиване и отчуждаване на недвижими имоти и вещни права върху тях, лизингова дейност, посредничество, предприемачество, търговско представителство, производство, изкупуване, събиране и продажба на стоки за населението, реклама и издателска дейности и извършване на други незабранени от закона дейности.

2022-04-18

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма