Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИКО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
107518480
Регистрация по ЗДДС
Да - BG107518480 от 2002-02-18 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
МЕДИКО
Транслитерация
MEDIKO
Оборот
3,479,000 лв. оборот (641,000 лв. печалба) за 2019 г.
Служители
42 служители към 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, УЛ.ХРИСТО СПИРИДОНОВ, 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВА... СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА И ДАВАНЕ НА СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ПРИЛАГАНЕ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, КОИТО РЪКОВОДЯТ И УПРАВЛЯВАТ ТРУДОВИТЕ ПРОЦЕСИ, ЛИЦА, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНСТРУКТАЖИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИТЕТА/ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ОБУЧЕНИЯ СВЪРЗАНИ СЪС ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА; ЛЕКТОРСКА И КОНСУЛТАТИВНА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА СЪС СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА И ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ НА: ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА - МИКРОКЛИМАТ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРАХ, ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА, ШУМ В РАБОТНА, БИТОВА И ОКОЛНА СРЕДА, ВИБРАЦИИ ПРЕДАВАНИ НА СИСТЕМАТА РЪКА-РАМО И НА ЦЯЛОТО ТЯЛО, КЛИМАТИЧНИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ, ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ПОЛЕТА, ФИЗИЧЕСКО НАТОВАРВАНЕ, КОНТРОЛ НА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ИГРА, КОНТРОЛ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДБИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ДО 1000 V - ИМПЕДАНС НА КОНТУРА "ФАЗА-ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК" СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ИЗОЛАЦИЯ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА МЪЛНИЕЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, ТОК НА ЗАДЕЙСТВАНЕ И СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ПРЕДПАЗНО ЗАЗЕМЯВАНЕ ВРЕМЕ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ И ДОПИРНО НАПРЕЖЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ПРЕКЪСВАЧИ ЗП, „КОНТУР-ФАЗА" ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК, МЪЛНИЕЗАЩИТА, ЗАЗЕМЛЕНИЕ И ДРУГИ ОТ ОРГАН ЗА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ; КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРЕВАНТИВНИТЕ ПОДХОДИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРИНЦИПА ЗА ПОСТОЯННОТО ПОДОБРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ, ИЗВЪРШВАНЕ НА НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОВИЯТА НА ТРУД НА ВСИЧКИ ОБСЛУЖВАНИ РАБОТЕЩИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕЗИ С ПОВИШЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И НАМАЛЕНА РЕЗИСТЕНТНОСТ. ОЦЕНКА НА ВЛИЯНИЕТО НА УСЛОВИЯТА НА ТРУД ВЪРХУ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ СЪГЛАСНО НАРЕДБА № 3 ОТ 25 ЯНУАРИ 2008 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА. ДА ПРОВЕЖДА ОБУЧЕНИЯ И ИЗПИТИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ ГРУПИ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ, ОБСЛУЖВАЩ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ ДО И НАД 1000V. ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКВИ СТОКИ ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ НА СТОКИ И УСЛУГИ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА, ПОСРЕДНИЧЕСКА И АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ СДЕЛКИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Красимира Стойнова Тютюнджиева (свързан с 11 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Симеон Даниелов Тютюнджиев 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Красимира Стойнова Тютюнджиева 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 11 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Красимира Стойнова Тютюнджиева (свързан с 11 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 3,479,000 5.81% 641,000 18.42%
2018 3,288,000 35.7% - -
2017 2,423,000 6.41% - -
2016 2,277,000 6.01% - -
2015 2,148,000 -11.24% - -
2014 2,420,000 11.62% - -
2013 2,168,000 - -

Служители

Година
Служители
2019 42 100%
2018 21 -22.22%
2017 27 -18.18%
2016 33
2015 33 -5.71%
2014 35 -2.78%
2013 36

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИКО ЕООД на латиница "MEDIKO" с ЕИК/ПИК 107518480 е основана на 19 Март 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Севлиево, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 3,479,000 лв. което е с 6% повече от предходната 2018 година (3,288,000 лв.), а средният годишен ръст е 9%. Печалбата за 2019 година е 641,000 лв.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2002-02-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG107518480 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-06-18
Промяна предмет на дейност
- CЛУЖБA ПO TPУДOBA MEДИЦИHA - PAЗBИBAHE HA MEPKИ ЗA ПPИЛAГAHE HA HOPMATИBHИTE AKTOBE ПO ЗДPABOCЛOBHИ И БEЗOПACHИ УCЛOBИЯ HA TPУД, CAHИTAPHO XИГИEHHИTE HOPMИ, ПPABИЛA И ИЗИCKBAHИЯ. УЧACTИE B PAЗPAБOTBAHETO HA ПPABИЛA, HOPMИ И ИHCTPУKЦИИ B ПPEДПPИЯTИЯTA ЗA OCИГУPЯBAHE HA ЗДPABE И БEЗOПACHOCT ПPИ PAБOTA И ДABAHE HA CЬBETИ ЗA ПPABИЛHOTO ИM ПPИЛAГAHE, OЦEHKA HA BЛИЯHИЯTA HA УCЛOBИЯTA HA TPУД BЬPXУ ЗДPABOCЛOBHOTO CЬCTOЯHИE HA PAБOTHИЦИTE И CЛУЖИTEЛИTE И ПPИГOДHOCTTA ИM ЗA PAБOTA ЧPEЗ ИЗBЬPШBAHE И/ИЛИ OPГAHИЗИPAHE HA ПPEДBAPИTEЛHИ И ПEPИOДИЧHИ MEДИЦИHCKИ ПPEГЛEДИ И ИЗCЛEДBAHИЯ И BCИЧKИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ, PAЗPEШEHИ B HAPEДБA 14 ЗA CЛУЖБИTE ПO TPУДOBA MEДИЦИHA. ПPOФИЛAKTИЧHИ И ЛEЧEБHИ ДEЙHOCTИ. ДPУГИ ДEЙHOCTИ И УCЛУГИ, KOИTO HE CA ЗAБPAHEHИ CЬC ЗAKOH.
+ СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - развиване на мерки за прилагане на санитарно-хигиенните норми, правила и изисквания; участие в разработване на правила, норми и инструкции в предприятията за осигуряване на здраве и безопасност при работа и даване на съвети за правилното им прилагане; лекторска и консултативна дейност, свързана със службите по трудова медицина и здравословни и безопасни условия на труд; извършване на контрол на факторите на работната среда: микроклимат, шум, осветление, прах, токсични вещества, климатични и вентилационни инсталации, „контур-фаза” защитен проводник, мълниезащита, заземление; консултиране и подпомагане на работодателите за прилагане на превантивните подходи за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и за въвеждане на принципа за постоянното подобряване на управлението на дейностите по здраве и безопасност, извършване на наблюдение, анализ и оценка на здравното състояние във връзка с условията на труд на всички обслужвани работещи, включително и на тези с повишена чувствителност и намалена резистентност. оценка на влиянието на условията на труд върху здравословното състояние на работещите и всички други дейности съгласно наредба № 3 от 25 януари 2008 г. за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина.

2010-04-20
Промяна предмет на дейност
- СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - развиване на мерки за прилагане на санитарно-хигиенните норми, правила и изисквания; участие в разработване на правила, норми и инструкции в предприятията за осигуряване на здраве и безопасност при работа и даване на съвети за правилното им прилагане; лекторска и консултативна дейност, свързана със службите по трудова медицина и здравословни и безопасни условия на труд; извършване на контрол на факторите на работната среда: микроклимат, шум, осветление, прах, токсични вещества, климатични и вентилационни инсталации, „контур-фаза” защитен проводник, мълниезащита, заземление; консултиране и подпомагане на работодателите за прилагане на превантивните подходи за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и за въвеждане на принципа за постоянното подобряване на управлението на дейностите по здраве и безопасност, извършване на наблюдение, анализ и оценка на здравното състояние във връзка с условията на труд на всички обслужвани работещи, включително и на тези с повишена чувствителност и намалена резистентност. оценка на влиянието на условията на труд върху здравословното състояние на работещите и всички други дейности съгласно наредба № 3 от 25 януари 2008 г. за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина.
+ СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА И ДАВАНЕ НА СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ПРИЛАГАНЕ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, КОИТО РЪКОВОДЯТ И УПРАВЛЯВАТ ТРУДОВИТЕ ПРОЦЕСИ, ЛИЦА, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНСТРУКТАЖИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИТЕТА/ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД; ЛЕКТОРСКА И КОНСУЛТАТИВНА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА СЪС СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА И ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНТРОЛ НА ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА: МИКРОКЛИМАТ, ШУМ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРАХ, ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА, КЛИМАТИЧНИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ, „КОНТУР-ФАЗА” ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК, МЪЛНИЕЗАЩИТА, ЗАЗЕМЛЕНИЕ И ДРУГИ; КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРЕВАНТИВНИТЕ ПОДХОДИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРИНЦИПА ЗА ПОСТОЯННОТО ПОДОБРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ, ИЗВЪРШВАНЕ НА НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОВИЯТА НА ТРУД НА ВСИЧКИ ОБСЛУЖВАНИ РАБОТЕЩИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕЗИ С ПОВИШЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И НАМАЛЕНА РЕЗИСТЕНТНОСТ. ОЦЕНКА НА ВЛИЯНИЕТО НА УСЛОВИЯТА НА ТРУД ВЪРХУ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ СЪГЛАСНО НАРЕДБА №3 ОТ 25 ЯНУАРИ 2008Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА. ДА ПРОВЕЖДА ОБУЧЕНИЯ И ИЗПИТИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ ГРУПИ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ, ОБСЛУЖВАЩ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ ДО И НАД 1000V.

2011-08-30
Промяна предмет на дейност
- СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА И ДАВАНЕ НА СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ПРИЛАГАНЕ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, КОИТО РЪКОВОДЯТ И УПРАВЛЯВАТ ТРУДОВИТЕ ПРОЦЕСИ, ЛИЦА, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНСТРУКТАЖИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИТЕТА/ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД; ЛЕКТОРСКА И КОНСУЛТАТИВНА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА СЪС СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА И ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНТРОЛ НА ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА: МИКРОКЛИМАТ, ШУМ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРАХ, ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА, КЛИМАТИЧНИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ, „КОНТУР-ФАЗА” ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК, МЪЛНИЕЗАЩИТА, ЗАЗЕМЛЕНИЕ И ДРУГИ; КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРЕВАНТИВНИТЕ ПОДХОДИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРИНЦИПА ЗА ПОСТОЯННОТО ПОДОБРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ, ИЗВЪРШВАНЕ НА НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОВИЯТА НА ТРУД НА ВСИЧКИ ОБСЛУЖВАНИ РАБОТЕЩИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕЗИ С ПОВИШЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И НАМАЛЕНА РЕЗИСТЕНТНОСТ. ОЦЕНКА НА ВЛИЯНИЕТО НА УСЛОВИЯТА НА ТРУД ВЪРХУ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ СЪГЛАСНО НАРЕДБА №3 ОТ 25 ЯНУАРИ 2008Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА. ДА ПРОВЕЖДА ОБУЧЕНИЯ И ИЗПИТИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ ГРУПИ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ, ОБСЛУЖВАЩ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ ДО И НАД 1000V.
+ СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА И ДАВАНЕ НА СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ПРИЛАГАНЕ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, КОИТО РЪКОВОДЯТ И УПРАВЛЯВАТ ТРУДОВИТЕ ПРОЦЕСИ, ЛИЦА, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНСТРУКТАЖИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИТЕТА/ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД; ЛЕКТОРСКА И КОНСУЛТАТИВНА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА СЪС СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА И ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ НА: ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА - МИКРОКЛИМАТ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРАХ, ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА, ШУМ В РАБОТНА, БИТОВА И ОКОЛНА СРЕДА, ВИБРАЦИИ ПРЕДАВАНИ НА СИСТЕМАТА РЪКА-РАМО И НА ЦЯЛОТО ТЯЛО, КЛИМАТИЧНИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ, ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ПОЛЕТА, ФИЗИЧЕСКО НАТОВАРВАНЕ, КОНТРОЛ НА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ИГРА, КОНТРОЛ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДБИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ДО 1000 V - ИМПЕДАНС НА КОНТУРА "ФАЗА-ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК" СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ИЗОЛАЦИЯ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА МЪЛНИЕЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, ТОК НА ЗАДЕЙСТВАНЕ И СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ПРЕДПАЗНО ЗАЗЕМЯВАНЕ ВРЕМЕ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ И ДОПИРНО НАПРЕЖЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ПРЕКЪСВАЧИ ЗП, „КОНТУР-ФАЗА" ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК, МЪЛНИЕЗАЩИТА, ЗАЗЕМЛЕНИЕ И ДРУГИ ОТ ОРГАН ЗА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ; КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРЕВАНТИВНИТЕ ПОДХОДИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРИНЦИПА ЗА ПОСТОЯННОТО ПОДОБРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ, ИЗВЪРШВАНЕ НА НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОВИЯТА НА ТРУД НА ВСИЧКИ ОБСЛУЖВАНИ РАБОТЕЩИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕЗИ С ПОВИШЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И НАМАЛЕНА РЕЗИСТЕНТНОСТ. ОЦЕНКА НА ВЛИЯНИЕТО НА УСЛОВИЯТА НА ТРУД ВЪРХУ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ СЪГЛАСНО НАРЕДБА № 3 ОТ 25 ЯНУАРИ 2008 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА. ДА ПРОВЕЖДА ОБУЧЕНИЯ И ИЗПИТИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ ГРУПИ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ, ОБСЛУЖВАЩ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ ДО И НАД 1000V.

2016-12-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, УЛ.ХРИСТО СПИРИДОНОВ, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, УЛ.ХРИСТО СПИРИДОНОВ, 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2016-12-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, УЛ.ХРИСТО СПИРИДОНОВ, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, УЛ.ХРИСТО СПИРИДОНОВ, 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2021-08-26
Промяна предмет на дейност
- СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА И ДАВАНЕ НА СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ПРИЛАГАНЕ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, КОИТО РЪКОВОДЯТ И УПРАВЛЯВАТ ТРУДОВИТЕ ПРОЦЕСИ, ЛИЦА, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНСТРУКТАЖИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИТЕТА/ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД; ЛЕКТОРСКА И КОНСУЛТАТИВНА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА СЪС СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА И ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ НА: ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА - МИКРОКЛИМАТ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРАХ, ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА, ШУМ В РАБОТНА, БИТОВА И ОКОЛНА СРЕДА, ВИБРАЦИИ ПРЕДАВАНИ НА СИСТЕМАТА РЪКА-РАМО И НА ЦЯЛОТО ТЯЛО, КЛИМАТИЧНИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ, ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ПОЛЕТА, ФИЗИЧЕСКО НАТОВАРВАНЕ, КОНТРОЛ НА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ИГРА, КОНТРОЛ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДБИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ДО 1000 V - ИМПЕДАНС НА КОНТУРА "ФАЗА-ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК" СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ИЗОЛАЦИЯ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА МЪЛНИЕЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, ТОК НА ЗАДЕЙСТВАНЕ И СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ПРЕДПАЗНО ЗАЗЕМЯВАНЕ ВРЕМЕ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ И ДОПИРНО НАПРЕЖЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ПРЕКЪСВАЧИ ЗП, „КОНТУР-ФАЗА" ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК, МЪЛНИЕЗАЩИТА, ЗАЗЕМЛЕНИЕ И ДРУГИ ОТ ОРГАН ЗА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ; КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРЕВАНТИВНИТЕ ПОДХОДИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРИНЦИПА ЗА ПОСТОЯННОТО ПОДОБРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ, ИЗВЪРШВАНЕ НА НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОВИЯТА НА ТРУД НА ВСИЧКИ ОБСЛУЖВАНИ РАБОТЕЩИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕЗИ С ПОВИШЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И НАМАЛЕНА РЕЗИСТЕНТНОСТ. ОЦЕНКА НА ВЛИЯНИЕТО НА УСЛОВИЯТА НА ТРУД ВЪРХУ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ СЪГЛАСНО НАРЕДБА № 3 ОТ 25 ЯНУАРИ 2008 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА. ДА ПРОВЕЖДА ОБУЧЕНИЯ И ИЗПИТИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ ГРУПИ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ, ОБСЛУЖВАЩ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ ДО И НАД 1000V.
+ СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА И ДАВАНЕ НА СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ПРИЛАГАНЕ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, КОИТО РЪКОВОДЯТ И УПРАВЛЯВАТ ТРУДОВИТЕ ПРОЦЕСИ, ЛИЦА, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНСТРУКТАЖИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИТЕТА/ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ОБУЧЕНИЯ СВЪРЗАНИ СЪС ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА; ЛЕКТОРСКА И КОНСУЛТАТИВНА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА СЪС СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА И ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ НА: ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА - МИКРОКЛИМАТ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРАХ, ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА, ШУМ В РАБОТНА, БИТОВА И ОКОЛНА СРЕДА, ВИБРАЦИИ ПРЕДАВАНИ НА СИСТЕМАТА РЪКА-РАМО И НА ЦЯЛОТО ТЯЛО, КЛИМАТИЧНИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ, ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ПОЛЕТА, ФИЗИЧЕСКО НАТОВАРВАНЕ, КОНТРОЛ НА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ИГРА, КОНТРОЛ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДБИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ДО 1000 V - ИМПЕДАНС НА КОНТУРА "ФАЗА-ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК" СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ИЗОЛАЦИЯ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА МЪЛНИЕЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, ТОК НА ЗАДЕЙСТВАНЕ И СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ПРЕДПАЗНО ЗАЗЕМЯВАНЕ ВРЕМЕ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ И ДОПИРНО НАПРЕЖЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ПРЕКЪСВАЧИ ЗП, „КОНТУР-ФАЗА" ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК, МЪЛНИЕЗАЩИТА, ЗАЗЕМЛЕНИЕ И ДРУГИ ОТ ОРГАН ЗА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ; КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРЕВАНТИВНИТЕ ПОДХОДИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРИНЦИПА ЗА ПОСТОЯННОТО ПОДОБРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ, ИЗВЪРШВАНЕ НА НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОВИЯТА НА ТРУД НА ВСИЧКИ ОБСЛУЖВАНИ РАБОТЕЩИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕЗИ С ПОВИШЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И НАМАЛЕНА РЕЗИСТЕНТНОСТ. ОЦЕНКА НА ВЛИЯНИЕТО НА УСЛОВИЯТА НА ТРУД ВЪРХУ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ СЪГЛАСНО НАРЕДБА № 3 ОТ 25 ЯНУАРИ 2008 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА. ДА ПРОВЕЖДА ОБУЧЕНИЯ И ИЗПИТИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ ГРУПИ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ, ОБСЛУЖВАЩ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ ДО И НАД 1000V. ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКВИ СТОКИ ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ НА СТОКИ И УСЛУГИ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА, ПОСРЕДНИЧЕСКА И АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ СДЕЛКИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма