Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИКО ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
107518480
Регистрация по ЗДДС
Да - BG107518480
Дата на регистрация
March 19, 2008 15:28
Наименование
МЕДИКО
Транслитерация
MEDIKO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, УЛ.ХРИСТО СПИРИДОНОВ, 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВА... СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА И ДАВАНЕ НА СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ПРИЛАГАНЕ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, КОИТО РЪКОВОДЯТ И УПРАВЛЯВАТ ТРУДОВИТЕ ПРОЦЕСИ, ЛИЦА, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНСТРУКТАЖИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИТЕТА/ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД; ЛЕКТОРСКА И КОНСУЛТАТИВНА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА СЪС СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА И ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ НА: ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА - МИКРОКЛИМАТ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРАХ, ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА, ШУМ В РАБОТНА, БИТОВА И ОКОЛНА СРЕДА, ВИБРАЦИИ ПРЕДАВАНИ НА СИСТЕМАТА РЪКА-РАМО И НА ЦЯЛОТО ТЯЛО, КЛИМАТИЧНИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ, ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ПОЛЕТА, ФИЗИЧЕСКО НАТОВАРВАНЕ, КОНТРОЛ НА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ИГРА, КОНТРОЛ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДБИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ДО 1000 V - ИМПЕДАНС НА КОНТУРА "ФАЗА-ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК" СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ИЗОЛАЦИЯ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА МЪЛНИЕЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, ТОК НА ЗАДЕЙСТВАНЕ И СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ПРЕДПАЗНО ЗАЗЕМЯВАНЕ ВРЕМЕ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ И ДОПИРНО НАПРЕЖЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ПРЕКЪСВАЧИ ЗП, „КОНТУР-ФАЗА" ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК, МЪЛНИЕЗАЩИТА, ЗАЗЕМЛЕНИЕ И ДРУГИ ОТ ОРГАН ЗА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ; КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРЕВАНТИВНИТЕ ПОДХОДИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРИНЦИПА ЗА ПОСТОЯННОТО ПОДОБРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ, ИЗВЪРШВАНЕ НА НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОВИЯТА НА ТРУД НА ВСИЧКИ ОБСЛУЖВАНИ РАБОТЕЩИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕЗИ С ПОВИШЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И НАМАЛЕНА РЕЗИСТЕНТНОСТ. ОЦЕНКА НА ВЛИЯНИЕТО НА УСЛОВИЯТА НА ТРУД ВЪРХУ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ СЪГЛАСНО НАРЕДБА № 3 ОТ 25 ЯНУАРИ 2008 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА. ДА ПРОВЕЖДА ОБУЧЕНИЯ И ИЗПИТИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ ГРУПИ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ, ОБСЛУЖВАЩ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ ДО И НАД 1000V. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Красимира Стойнова Тютюнджиева (свързан с 9 фирми)
Съдружник: Симеон Даниелов Тютюнджиев 2500 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Красимира Стойнова Тютюнджиева 2500 лв - 50.00% дял (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Красимира Стойнова Тютюнджиева (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИКО ЕООД на латиница "MEDIKO" с ЕИК/ПИК 107518480 е основана на 19 Март 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Севлиево, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - December 8, 2016 11:28
Годишен финансов отчет - April 28, 2015 08:36
Годишен финансов отчет - June 11, 2014 18:15
Годишен финансов отчет - October 14, 2013 15:23
Годишен финансов отчет - May 18, 2012 15:09
Годишен финансов отчет - June 30, 2011 10:47
Годишен финансов отчет - June 16, 2010 12:38
Годишен финансов отчет - June 11, 2009 14:44
Годишен финансов отчет - July 4, 2008 18:47

Хронология

2008-03-19
Регистрация на фирмата

2016-12-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, УЛ.ХРИСТО СПИРИДОНОВ, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, УЛ.ХРИСТО СПИРИДОНОВ, 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД

2016-12-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, УЛ.ХРИСТО СПИРИДОНОВ, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, УЛ.ХРИСТО СПИРИДОНОВ, 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна управители
- Красимира Стойнова Тютюнджиева
- Симеон Даниелов Тютюнджиев
+ Красимира Стойнова Тютюнджиева

2008-06-18
Промяна предмет на дейност
- CЛУЖБA ПO TPУДOBA MEДИЦИHA - PAЗBИBAHE HA MEPKИ ЗA ПPИЛAГAHE HA HOPMATИBHИTE AKTOBE ПO ЗДPABOCЛOBHИ И БEЗOПACHИ УCЛOBИЯ HA TPУД, CAHИTAPHO XИГИEHHИTE HOPMИ, ПPABИЛA И ИЗИCKBAHИЯ. УЧACTИE B PAЗPAБOTBAHETO HA ПPABИЛA, HOPMИ И ИHCTPУKЦИИ B ПPEДПPИЯTИЯTA ЗA OCИГУPЯBAHE HA ЗДPABE И БEЗOПACHOCT ПPИ PAБOTA И ДABAHE HA CЬBETИ ЗA ПPABИЛHOTO ИM ПPИЛAГAHE, OЦEHKA HA BЛИЯHИЯTA HA УCЛOBИЯTA HA TPУД BЬPXУ ЗДPABOCЛOBHOTO CЬCTOЯHИE HA PAБOTHИЦИTE И CЛУЖИTEЛИTE И ПPИГOДHOCTTA ИM ЗA PAБOTA ЧPEЗ ИЗBЬPШBAHE И/ИЛИ OPГAHИЗИPAHE HA ПPEДBAPИTEЛHИ И ПEPИOДИЧHИ MEДИЦИHCKИ ПPEГЛEДИ И ИЗCЛEДBAHИЯ И BCИЧKИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ, PAЗPEШEHИ B HAPEДБA 14 ЗA CЛУЖБИTE ПO TPУДOBA MEДИЦИHA. ПPOФИЛAKTИЧHИ И ЛEЧEБHИ ДEЙHOCTИ. ДPУГИ ДEЙHOCTИ И УCЛУГИ, KOИTO HE CA ЗAБPAHEHИ CЬC ЗAKOH.
+ СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - развиване на мерки за прилагане на санитарно-хигиенните норми, правила и изисквания; участие в разработване на правила, норми и инструкции в предприятията за осигуряване на здраве и безопасност при работа и даване на съвети за правилното им прилагане; лекторска и консултативна дейност, свързана със службите по трудова медицина и здравословни и безопасни условия на труд; извършване на контрол на факторите на работната среда: микроклимат, шум, осветление, прах, токсични вещества, климатични и вентилационни инсталации, „контур-фаза” защитен проводник, мълниезащита, заземление; консултиране и подпомагане на работодателите за прилагане на превантивните подходи за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и за въвеждане на принципа за постоянното подобряване на управлението на дейностите по здраве и безопасност, извършване на наблюдение, анализ и оценка на здравното състояние във връзка с условията на труд на всички обслужвани работещи, включително и на тези с повишена чувствителност и намалена резистентност. оценка на влиянието на условията на труд върху здравословното състояние на работещите и всички други дейности съгласно наредба № 3 от 25 януари 2008 г. за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина.

2010-04-20
Промяна предмет на дейност
- СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - развиване на мерки за прилагане на санитарно-хигиенните норми, правила и изисквания; участие в разработване на правила, норми и инструкции в предприятията за осигуряване на здраве и безопасност при работа и даване на съвети за правилното им прилагане; лекторска и консултативна дейност, свързана със службите по трудова медицина и здравословни и безопасни условия на труд; извършване на контрол на факторите на работната среда: микроклимат, шум, осветление, прах, токсични вещества, климатични и вентилационни инсталации, „контур-фаза” защитен проводник, мълниезащита, заземление; консултиране и подпомагане на работодателите за прилагане на превантивните подходи за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и за въвеждане на принципа за постоянното подобряване на управлението на дейностите по здраве и безопасност, извършване на наблюдение, анализ и оценка на здравното състояние във връзка с условията на труд на всички обслужвани работещи, включително и на тези с повишена чувствителност и намалена резистентност. оценка на влиянието на условията на труд върху здравословното състояние на работещите и всички други дейности съгласно наредба № 3 от 25 януари 2008 г. за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина.
+ СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА И ДАВАНЕ НА СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ПРИЛАГАНЕ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, КОИТО РЪКОВОДЯТ И УПРАВЛЯВАТ ТРУДОВИТЕ ПРОЦЕСИ, ЛИЦА, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНСТРУКТАЖИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИТЕТА/ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД; ЛЕКТОРСКА И КОНСУЛТАТИВНА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА СЪС СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА И ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНТРОЛ НА ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА: МИКРОКЛИМАТ, ШУМ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРАХ, ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА, КЛИМАТИЧНИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ, „КОНТУР-ФАЗА” ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК, МЪЛНИЕЗАЩИТА, ЗАЗЕМЛЕНИЕ И ДРУГИ; КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРЕВАНТИВНИТЕ ПОДХОДИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРИНЦИПА ЗА ПОСТОЯННОТО ПОДОБРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ, ИЗВЪРШВАНЕ НА НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОВИЯТА НА ТРУД НА ВСИЧКИ ОБСЛУЖВАНИ РАБОТЕЩИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕЗИ С ПОВИШЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И НАМАЛЕНА РЕЗИСТЕНТНОСТ. ОЦЕНКА НА ВЛИЯНИЕТО НА УСЛОВИЯТА НА ТРУД ВЪРХУ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ СЪГЛАСНО НАРЕДБА №3 ОТ 25 ЯНУАРИ 2008Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА. ДА ПРОВЕЖДА ОБУЧЕНИЯ И ИЗПИТИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ ГРУПИ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ, ОБСЛУЖВАЩ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ ДО И НАД 1000V.

2011-08-30
Промяна предмет на дейност
- СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА И ДАВАНЕ НА СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ПРИЛАГАНЕ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, КОИТО РЪКОВОДЯТ И УПРАВЛЯВАТ ТРУДОВИТЕ ПРОЦЕСИ, ЛИЦА, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНСТРУКТАЖИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИТЕТА/ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД; ЛЕКТОРСКА И КОНСУЛТАТИВНА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА СЪС СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА И ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНТРОЛ НА ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА: МИКРОКЛИМАТ, ШУМ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРАХ, ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА, КЛИМАТИЧНИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ, „КОНТУР-ФАЗА” ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК, МЪЛНИЕЗАЩИТА, ЗАЗЕМЛЕНИЕ И ДРУГИ; КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРЕВАНТИВНИТЕ ПОДХОДИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРИНЦИПА ЗА ПОСТОЯННОТО ПОДОБРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ, ИЗВЪРШВАНЕ НА НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОВИЯТА НА ТРУД НА ВСИЧКИ ОБСЛУЖВАНИ РАБОТЕЩИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕЗИ С ПОВИШЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И НАМАЛЕНА РЕЗИСТЕНТНОСТ. ОЦЕНКА НА ВЛИЯНИЕТО НА УСЛОВИЯТА НА ТРУД ВЪРХУ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ СЪГЛАСНО НАРЕДБА №3 ОТ 25 ЯНУАРИ 2008Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА. ДА ПРОВЕЖДА ОБУЧЕНИЯ И ИЗПИТИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ ГРУПИ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ, ОБСЛУЖВАЩ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ ДО И НАД 1000V.
+ СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - РАЗВИВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ НОРМИ, ПРАВИЛА И ИЗИСКВАНИЯ; УЧАСТИЕ В РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРАВИЛА, НОРМИ И ИНСТРУКЦИИ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА И ДАВАНЕ НА СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ ПРИЛАГАНЕ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, КОИТО РЪКОВОДЯТ И УПРАВЛЯВАТ ТРУДОВИТЕ ПРОЦЕСИ, ЛИЦА, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНСТРУКТАЖИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИТЕТА/ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД; ЛЕКТОРСКА И КОНСУЛТАТИВНА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА СЪС СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА И ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ НА: ФАКТОРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА - МИКРОКЛИМАТ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРАХ, ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА, ШУМ В РАБОТНА, БИТОВА И ОКОЛНА СРЕДА, ВИБРАЦИИ ПРЕДАВАНИ НА СИСТЕМАТА РЪКА-РАМО И НА ЦЯЛОТО ТЯЛО, КЛИМАТИЧНИ И ВЕНТИЛАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ, ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ПОЛЕТА, ФИЗИЧЕСКО НАТОВАРВАНЕ, КОНТРОЛ НА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ИГРА, КОНТРОЛ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДБИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ДО 1000 V - ИМПЕДАНС НА КОНТУРА "ФАЗА-ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК" СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ИЗОЛАЦИЯ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА МЪЛНИЕЗАЩИТНИ ЗАЗЕМИТЕЛНИ УРЕДБИ, ТОК НА ЗАДЕЙСТВАНЕ И СЪПРОТИВЛЕНИЕ НА ПРЕДПАЗНО ЗАЗЕМЯВАНЕ ВРЕМЕ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ И ДОПИРНО НАПРЕЖЕНИЕ НА ЗАЩИТНИ ПРЕКЪСВАЧИ ЗП, „КОНТУР-ФАЗА" ЗАЩИТЕН ПРОВОДНИК, МЪЛНИЕЗАЩИТА, ЗАЗЕМЛЕНИЕ И ДРУГИ ОТ ОРГАН ЗА КОНТРОЛ НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ; КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРЕВАНТИВНИТЕ ПОДХОДИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРИНЦИПА ЗА ПОСТОЯННОТО ПОДОБРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ, ИЗВЪРШВАНЕ НА НАБЛЮДЕНИЕ, АНАЛИЗ И ОЦЕНКА НА ЗДРАВНОТО СЪСТОЯНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОВИЯТА НА ТРУД НА ВСИЧКИ ОБСЛУЖВАНИ РАБОТЕЩИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕЗИ С ПОВИШЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И НАМАЛЕНА РЕЗИСТЕНТНОСТ. ОЦЕНКА НА ВЛИЯНИЕТО НА УСЛОВИЯТА НА ТРУД ВЪРХУ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ СЪГЛАСНО НАРЕДБА № 3 ОТ 25 ЯНУАРИ 2008 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА. ДА ПРОВЕЖДА ОБУЧЕНИЯ И ИЗПИТИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИОННИ ГРУПИ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ, ОБСЛУЖВАЩ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ ДО И НАД 1000V.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма