Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

М2М ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
107582942
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
М2М
Транслитерация
М2М
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, бул. АПРИЛОВ, 25, ет. 3 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
маркетинг, външна и вътрешна търговия, търговско представителство и посредничество; рекламна, информационна и консултантска дейност, импресаторски услуги; разкриване и стопанисване на съоръжени... маркетинг, външна и вътрешна търговия, търговско представителство и посредничество; рекламна, информационна и консултантска дейност, импресаторски услуги; разкриване и стопанисване на съоръжения за спорт, развлечения отдих и туризъм; туристически услуги; културен, екстремен и алтернативен туризъм; образователна и преквалификационна дейност; спортнo- възпитателна и състезателска дейност, организиране на конкурси и подготовка на младежи; забавно- развлекателна дейност, конкурси и подготовка на младежи; организиране и провеждане на тим билдингмероприятия; промишлен алпинизъм, работа по въжен способ; извършване на ремонтни дейности в недвижими имоти /външни и вътрешни изолации/, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид; транспортна дейност в страната и чужбина; таксиметров превоз и таксиметрови услуги; търговия на едро и дребно; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем или продажба. посреднически сделки с недвижими имоти; продажба на стоки собствено производство; външно търговска дейност; внос и износ; реекспорт, бартерни сделки, лицензионни, сделки с интелектуална собственост, стоков контрол, хотелиерство и ресторантьорство, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени с закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАГДАЛИНА РАЙЧЕВА ДОНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИХАИЛ НИКОЛОВ МИХАЙЛОВ 750.00 лв - 15.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КРЕМЕНА ЦЕЦОВА ИВАНОВА 1,750.00 лв - 35.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МОМЧИЛ ПЕЙКОВ ДОНЧЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАГДАЛИНА РАЙЧЕВА ДОНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма М2М ЕООД на латиница "М2М" с ЕИК/ПИК 107582942 е основана на 5 Октомври 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РИСКСТРОЙ", но на 6 Август 2010 година то бива сменено на сегашното "М2М". Седалището на компанията се намира в гр. Габрово, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2010-08-06
Промяна наименование
Името се сменя от РИСКСТРОЙ на М2М
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. СВИЩОВСКА, 71, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, кв. ГАЧЕВЦИ, 19
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ В НЕДВИЖИМИ ИМОТИ /ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ ИЗОЛАЦИИ/, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ТАКСИМЕТРОВ ПРЕВОЗ И ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО. ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ ИЛИ ПРОДАЖБА. ПОСРЕДНИЧЕСКИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ. ВНОС И ИЗНОС. РЕЕКСПОРТ. БАРТЕРНИ СДЕЛКИ. КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ. СКЛАДОВИ СДЕЛКИ. ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ. СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ. СТОКОВ КОНТРОЛ. ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, РЕКЛАМНИ, ПРОГРАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ИМПРЕСАРСКИ ДЕЙНОСТИ ИЛИ УСЛУГИ. КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ маркетинг, външна и вътрешна търговия, търговско представителство и посредничество; рекламна, информационна и консултантска дейност,импресаторски услуги; разкриване и стопанисване на съоръжения за спорт, развлечения отдих и туризъм; туристически услуги; културен, екстремен и алтернативен туризъм; образователна и преквалификационна дейност; спортнo- възпитателна и състезателска дейност, организиране на конкурси и подготовка на младежи; забавно- развлекателна дейност, конкурси и подготовка на младежи; организиране и провеждане на тим билдингмероприятия; промишлен алпинизъм, работа по въжен способ; извършване на ремонтни дейности в недвижими имоти /външни и вътрешни изолации/, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид; транспортна дейност в страната и чужбина; таксиметров превоз и таксиметрови услуги; търговия на едро и дребно; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем или продажба. посреднически сделки с недвижими имоти; продажба на стоки собствено производство; външно търговска дейност; внос и износ; реекспорт, бартерни сделки, лицензионни, сделки с интелектуална собственост, стоков контрол, хотелиерство и ресторантьорство, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени с закон.

2011-03-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, кв. ГАЧЕВЦИ, 19
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, бул. АПРИЛОВ, 25, ет. 3
Промяна съдружници
- МОМЧИЛ ПЕЙКОВ ДОНЧЕВ - 2500 лв - 50.00% дял
- КРЕМЕНА ЦЕЦОВА ИВАНОВА - 2500 лв - 50.00% дял
+ МОМЧИЛ ПЕЙКОВ ДОНЧЕВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ КРЕМЕНА ЦЕЦОВА ИВАНОВА - 1750 лв - 35.00% дял
+ МИХАИЛ НИКОЛОВ МИХАЙЛОВ - 750 лв - 15.00% дял

2012-10-02
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
- МОМЧИЛ ПЕЙКОВ ДОНЧЕВ - 2500 лв - 50.00% дял
- КРЕМЕНА ЦЕЦОВА ИВАНОВА - 1750 лв - 35.00% дял
- МИХАИЛ НИКОЛОВ МИХАЙЛОВ - 750 лв - 15.00% дял

2012-11-22
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-07-25
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма