Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОЛУЛАР - ДЖЕМИЛ ХАЛИЛ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
108024641
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
СОЛУЛАР - ДЖЕМИЛ ХАЛИЛ
Оборот
9,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Хаджийско, мах. ВОДЕН, 21 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство, изкупуване и продажба в страната и чужбина в сурово и преработено състояние всички видове селскостопанска продукция от растителен и животински произход, риба и рибна продукция, тър... Производство, изкупуване и продажба в страната и чужбина в сурово и преработено състояние всички видове селскостопанска продукция от растителен и животински произход, риба и рибна продукция, търговия - внос и износ на хранителни стоки, южни плодове, предмети на кинкалерия, галантерия, пасмантерия, парфюмерия, козметика, бижутерия /без благородни метали и скъпоценни камъни/, трикотажни изделия, всички видове облекла- дамско, мъжко и детско, кожи, кожени изделия, всички видове обувки, перилни препарати, дървен и строителен материал, текстилсни изделия, стоки за масово потреблениее, изкупуване, внос и износ на вторични суровини, открниване и експлоатация на салони за забавни механични и електронни игри, табла, шах, карти, билярд, моникс, тенис на маса и други, туристическа дейност - международен и вътрешен туризъм, транспортни услуги-превоз на пътници и товари в страната и чужбина с всички видове превозни средства, хотелиерски услуги-разкриване и експлоатация на хотели и мотели, ресторантьорски услуги - разкриване и експлоатация на ресторанти, гостилници, закусвални и павилиони, поддържане, ремонт и обслужвдане на всички видове моторни превозни средства и битова техника, търговия в страната и чужбина с нови и употребявани моторни средства и битова техника и резервни части за същите, продажба на горивосмазочни материали, откриване и експлоатация на бензиностанции, всички видове строителни и бояджийски услуги, производство и продажба на тестени и сладкарски изделия, чай, кафе, топли и студени закуски, ядки и други, продажба на безалкохолни и алкохолни напитки и тютюневи изделия, изкупуване и търговия със суров тютюн в страната и чужбина, производство и продажба наръчно имашинно плетиво, плетачески и бродировачески услуги, събиране, изкупуване и продажба в страната и чужбина на всички видове билки и горски плодове, набиране на работници за работа в страната и чужбина и снабдяването им с документи за пътуване извън страната , фризьорски и бръснарски услуги, както и всички видове други дейности незабранени със закон. прочети още скрии
Физически лица търговци
ДЖЕМИЛ ХАЛИЛ МУСТАФА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 9,000 -18.18% - -
2020 11,000 450% - -
2019 2,000 0 -

Служители

Година
Служители
2021 2 100%
2020 1 -50%
2019 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОЛУЛАР - ДЖЕМИЛ ХАЛИЛ ЕТ с ЕИК/ПИК 108024641 е основана на 17 Ноември 2011 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "СОЛУЛАР - ЕМИЛ ЕМИЛОВ", но на 17 Ноември 2011 година то бива сменено на сегашното "СОЛУЛАР - ДЖЕМИЛ ХАЛИЛ". Седалището на компанията се намира в с. Хаджийско.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 9,000 лв. което е с 18% по-малко от предходната 2020 година (11,000 лв.), а средният годишен ръст е 216%.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2011-11-17
Промяна наименование
Името се сменя от СОЛУЛАР - ЕМИЛ ЕМИЛОВ на СОЛУЛАР - ДЖЕМИЛ ХАЛИЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Хаджийско
+ БЪЛГАРИЯ, с. Хаджийско, мах. ВОДЕН, 21

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма