Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д-Р СЕЙХАН МУРАД - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
108571589
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2008 година
Наименование
Д-Р СЕЙХАН МУРАД - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ
Оборот
135,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
4 служители към 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. ЗАЙЧАР 15 Виж на картата
Предмет на дейност
Дейност като амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ, извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписван... Дейност като амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ, извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други изследвания, извършване на дентални манипулаци под свой контрол и отговорност, обема и вида домашни грижи и помощ за дентално болни, продажба на лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, наблюдение, контрол и полагане грижи за физическото развитие на лица до 18 г. , извършване на наблюдения и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство, дейности по здравна промоция, профилактика, включително профилактични прегледи, издаване на документи свързани с посочената дейност, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, както и други търговски сделки и други дейности за нуждите на практиката по смисъла на Закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Физически лица търговци
СЕЙХАН ФИКРЕТ МУРАД (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 135,000 56.98% - -
2020 86,000 50.88% - -
2019 57,000 0 -

Служители

Година
Служители
2021 4 33.33%
2020 3 -25%
2019 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д-Р СЕЙХАН МУРАД - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ЕТ с ЕИК/ПИК 108571589 е основана на 5 Юни 2018 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "Д-Р СЕЙХАН МУРАД", но на 22 Февруари 2008 година то бива сменено на сегашното "Д-Р СЕЙХАН МУРАД - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 135,000 лв. което е с 57% повече от предходната 2020 година (86,000 лв.), а средният годишен ръст е 54%.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2008-02-22
Промяна наименование
Името се сменя от Д-Р СЕЙХАН МУРАД на Д-Р СЕЙХАН МУРАД - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ
Промяна предмет на дейност
- Извън болнична стоматологична помощ, изразяваща се в диагностика, лечение, наблюдение, консултаци, профилактика, неотложна стоматологична помощ, предписване на амбулаторни и други видове изследвания, експертиза на временна нетрудоспособност, наблюдение, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, извършване на стоматологични дейности и манипулации под негов контрол и отговорност, предписване на обема вид домашни грижи и помощ на болни – лекарства, медицински пособия, извършване на дейности по здравни промоции, издаване на документи, свързани с вида на дейността и извършване на търговски дейности за нуждите на амбулаторията и пациентите по смисъла на Закона за лечебните заведения, както и осъществяване на всички видове търговски сделки, необходими за задоволяване нуждите на осъществяваната стоматологична дейност и за обслужване на пациентите.
+ Дейност като амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ, извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други изследвания, извършване на дентални манипулаци под свой контрол и отговорност, обема и вида домашни грижи и помощ за дентално болни, продажба на лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, наблюдение, контрол и полагане грижи за физическото развитие на лица до 18 г. , извършване на наблюдения и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство, дейности по здравна промоция, профилактика, включително профилактични прегледи, издаване на документи свързани с посочената дейност, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, както и други търговски сделки и други дейности за нуждите на практиката по смисъла на Закона за лечебните заведения.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма