Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВАЛЕНТИНА-68 - ВАЛЯ ХАРЛОВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
108693066
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ВАЛЕНТИНА-68 - ВАЛЯ ХАРЛОВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Бял извор, ул. ИЗВЪН РЕГУЛАЦИЯТА, 104 Виж на картата
Предмет на дейност
Всякакъв вид строителна дейност. Дърводобив, търговия на едро и дребно с дървен материал и дърва за огрев, автомобилни, транспортни услуги в страната и чужбина, производство, изкупуване, п... Всякакъв вид строителна дейност. Дърводобив, търговия на едро и дребно с дървен материал и дърва за огрев, автомобилни, транспортни услуги в страната и чужбина, производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска продукция, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки - машинно оборудване, транспортна техника - МПС, експлоатация на търговска и складова база, отдаване на вещи под наем, внос и износ на хранителни стоки, полуфабрикати, селскостопанска продукция, машини и съоръжения и всякакъв вид търговска дейност, разрешена от законите на Република България. прочети още скрии
Физически лица търговци
ВАЛЯ НИКОЛОВА ХАРЛОВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВАЛЕНТИНА-68 - ВАЛЯ ХАРЛОВА ЕТ с ЕИК/ПИК 108693066 е основана на 12 Февруари 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Бял извор.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2009-08-06
Промяна предмет на дейност
- Дърводобив, търговия на едро и дребно с дървен материал и дърва за огрев, автомобилни тратспортни услуги в страната и чужбина, производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска продукция /растителна и животинска/, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, суровинни материали - полуфабрикати, машинно оборудване, транспортна техника и МПС, експлоатация на търговска и складова база, фирмени и оказионни магазини, отдаване на вещи под наем, внос и износ на хранителни стоки, полуфабрикати, суровинни материали, селскостопанска продукция, машини и съоръжения и всякакъв друг вид търговска дейност, разрешена от законите на Р. България.
+ Всякакъв вид строителна дейност. Дърводобив, търговия на едро и дребно с дървен материал и дърва за огрев, автомобилни, транспортни услуги в страната и чужбина, производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска продукция, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки - машинно оборудване, транспортна техника - МПС, експлоатация на търговска и складова база, отдаване на вещи под наем, внос и износ на хранителни стоки, полуфабрикати, селскостопанска продукция, машини и съоръжения и всякакъв вид търговска дейност, разрешена от законите на Република България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма