Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д-Р ЯВОР ФЕЛДШЕРОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
109063686
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1998 година
Наименование
Д-Р ЯВОР ФЕЛДШЕРОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сапарева баня, ул. ЛИПА, 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Трансканиална електростимулация, служба по трудова медицина, извършване на здравни консултации, профилактика, диагностика, наблюдение и лечение на болни, предписване на медицински изследва... Трансканиална електростимулация, служба по трудова медицина, извършване на здравни консултации, профилактика, диагностика, наблюдение и лечение на болни, предписване на медицински изследвания, медицински дейности и манипулации, както и необходимите лекарства и превързочни материали и медицински пособия, извършване на рехаблитация и имунизации, както и цялостно наблюдение и медицинска помощ пре блеменност и майчинство, осъществяване на наблюдение и контрол върху физическото и психическото развитие на лица до 18 годишна възраст, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, амбулатория за индивидуална практика специализирана медицинска помощ-вътрешни болести, а също така и изготвяне на необходимите документи, свързани с осъществяването на посочените дейности. прочети още скрии
Физически лица търговци
ЯВОР АНТОНОВ ФЕЛДШЕРОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д-Р ЯВОР ФЕЛДШЕРОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 109063686 е основана на 4 Юни 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЯВОР ФЕЛДШЕРОВ", но на 4 Юни 2009 година то бива сменено на сегашното "Д-Р ЯВОР ФЕЛДШЕРОВ". Седалището на компанията се намира в гр. Сапарева баня.

Хронология

1998
Регистрация на фирмата

2009-06-04
Промяна наименование
Името се сменя от ЯВОР ФЕЛДШЕРОВ на Д-Р ЯВОР ФЕЛДШЕРОВ
Промяна предмет на дейност
- Извършване на здравни консултации, профилактика, диагностика, наблюдение и лечение на болни, предписване на медицински изследвания, медицински дейности и манипулации, както и необходимите лекарства и превързочни материали и медицински пособия, извършване на рехаблитация и имунизации, както и цялостно наблюдение и медицинска помощ пре блеменност и майчинство, осъществяване на наблюдение и контрол върху физическото и психическото развитие на лица до 18 годишна възраст, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, амбулатория за специализирана медицинска помощ-вътрешни болести, а също така и изготвяне на необходимите документи, свързани с осъществяването на посочените дейности.
+ Трансканиална електростимулация, служба по трудова медицина, извършване на здравни консултации, профилактика, диагностика, наблюдение и лечение на болни, предписване на медицински изследвания, медицински дейности и манипулации, както и необходимите лекарства и превързочни материали и медицински пособия, извършване на рехаблитация и имунизации, както и цялостно наблюдение и медицинска помощ пре блеменност и майчинство, осъществяване на наблюдение и контрол върху физическото и психическото развитие на лица до 18 годишна възраст, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, амбулатория за индивидуална практика специализирана медицинска помощ-вътрешни болести, а също така и изготвяне на необходимите документи, свързани с осъществяването на посочените дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма