Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРИСИ 06 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
109598030
Регистрация по ЗДДС
Да - BG109598030 от 2013-02-28 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
КРИСИ 06
Транслитерация
KRISI 06 LTD.
Оборот
38,000 лв. оборот за 2014 г.
Служители
1 служител към 2014 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Злогош Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначелен, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба;производство и търговска реализация на всякакви изделия за бита... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначелен, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба;производство и търговска реализация на всякакви изделия за бита, в т.ч оказионна, консигнационна и разносна дейсот, на потребителски и промишлени стоки, селскостопанска продукция; проектиране, монтаж, строителство, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения; рекламно-информационна; разкриване и експлоатация на магазинна мрежа; хотелиерство; ресторантьорство; туристическа, транспортни и таксиметрови услуги в страната и чужбина; сервизна дейност; вътрешно и външно икономическа дейност - внос, износ, реекспорт; търговско представителство; мениджмънт; маркетингова, лизингова и инженерингова дейност; битови услуги; покупко-продажба на недвижими имоти и отдаванепод наем на недвижими имоти и вещи; както и покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имити с цел продажба и всяка дейност не забранена от действащите нормативни актове. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КИМ ХРИСТОВ ИВАНОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КИМ ХРИСТОВ ИВАНОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2014 38,000 -43.28% - -
2013 67,000 42.55% - -
2012 47,000 - -
2011 0 - -

Служители

Година
Служители
2014 1
2013 1 -50%
2012 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРИСИ 06 ЕООД на латиница "KRISI 06 LTD." с ЕИК/ПИК 109598030 е основана на 8 Март 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Злогош, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2014 година е в размер на 38,000 лв. което е с 43% по-малко от предходната 2013 година (67,000 лв.), а средният годишен ръст е 0%.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2012-06-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, ХАН АСПАРУХ, 20, бл. 101, вх. А, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, Христо Ликарски, 5, бл. ., вх. ., ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-02-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG109598030 на основание друго от ЗДДС

2015-02-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, Христо Ликарски, 5, бл. ., вх. ., ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Злогош
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен иди обработен вид; производство на стоки с цел продажба; производство и търговска реализация на всякакви изделия за бита, в т.Ч. Оказионна, консигнапионна и разносна на всякакви изделия за бита, потребителски и промишлени стоки, селскостопанска продукция, проектиране, монтаж, строителство, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения. Рекламно -информационна и издателска дейност /без кино и печат/. Разкриване и експлоатация на обекти от типа "обществено хранене" и магазинна мрежа. Хотелиерство; туристическа, транспортни и таксиметрови услуги. Сервизна дейност. Вътрешна и външно икономическа дейност - внос, износ, реекспорт. Търговско представителство /без процесуално/, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица. Мениджмънт. Ноу-хау. Маркетингова, дизингова и инженерингова дейност. Забавни игри /без хазарт/. Битови услуги. Покупко-продажба на недвижими имоти и отдаване под наем на недвижими имоти и вещи; както и покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Инвестиране на средства в селското стопанство, промишлеността, хранително-вкусовата промишленост, строителство, туризъм и всяка дейност не забранена от действащите нормативни актове, набиране и извършване на дейност по инвестиции за придобиване на дълготрайни активи с цел създаване на ново или разширяване или модернизация на съществуващо производство на стоки и/ипи услуги, които създават работни места.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначелен, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба;производство и търговска реализация на всякакви изделия за бита, в т.ч оказионна, консигнационна и разносна дейсот, на потребителски и промишлени стоки, селскостопанска продукция; проектиране, монтаж, строителство, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения; рекламно-информационна; разкриване и експлоатация на магазинна мрежа; хотелиерство; ресторантьорство; туристическа, транспортни и таксиметрови услуги в страната и чужбина; сервизна дейност; вътрешно и външно икономическа дейност - внос, износ, реекспорт; търговско представителство; мениджмънт; маркетингова, лизингова и инженерингова дейност; битови услуги; покупко-продажба на недвижими имоти и отдаванепод наем на недвижими имоти и вещи; както и покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имити с цел продажба и всяка дейност не забранена от действащите нормативни актове.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма