Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕБЕЛ - РЕКОРД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
109598087
Регистрация по ЗДДС
Да - BG109598087 от 2007-09-17 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
МЕБЕЛ - РЕКОРД
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. ТИНТЯВА, 120 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛПРЕПРОДАЖБТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕНИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛПРОДАЖБА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ТЪРГ... ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛПРЕПРОДАЖБТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕНИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛПРОДАЖБА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОИ ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ИМПРЕСАРСКАДЕЙНОСТ; ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ ВСТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ВЪНШНОТЪРГОВСКАДЕЙНОСТ; ТРАНСПОРТ И ПРЕВОЗИ НА ПЪТНИЦИИ ТОВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА;ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИС ЦЕЛ ПРОДАЖБА И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ ЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКС АЛЕКСАНДРОВ ТАСЕВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АЛЕКС АЛЕКСАНДРОВ ТАСЕВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕБЕЛ - РЕКОРД ЕООД с ЕИК/ПИК 109598087 е основана на 25 Февруари 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2007-09-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG109598087 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2011-02-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, ул.ДАСКАЛ ДИМИТРИЙ 31
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. ТИНТЯВА, 120
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-08-06
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛПРЕПРОДАЖБТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕНИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД;ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛПРОДАЖБА;КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА,ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ;ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОИ ПОСРЕДНИЧЕСТВО;ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА,РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ИМПРЕСАРСКАДЕЙНОСТ;ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ ВСТРАНАТА И ЧУЖБИНА;ВЪНШНОТЪРГОВСКАДЕЙНОСТ;ТРАНСПОРТ И ПРЕВОЗИ НА ПЪТНИЦИИ ТОВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА;ПОКУПКА,СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИС ЦЕЛ ПРОДАЖБА;И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ,КОЯТО НЕ ЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛПРЕПРОДАЖБТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕНИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛПРОДАЖБА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА,ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОИ ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА,РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ИМПРЕСАРСКАДЕЙНОСТ; ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ ВСТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ВЪНШНОТЪРГОВСКАДЕЙНОСТ; ТРАНСПОРТ И ПРЕВОЗИ НА ПЪТНИЦИИ ТОВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА;ПОКУПКА,СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИС ЦЕЛ ПРОДАЖБА И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ,КОЯТО НЕ ЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма