Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДЕНТА - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ – Д-Р Кристиан Койнов ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
110526003
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
МЕДЕНТА - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ – Д-Р Кристиан Койнов
Транслитерация
MEDENTA-INDIVIDYALNA PRAKTIKA ZA PARVICHNA DENTALNA POMOSHT-D-R KRISTIAN KOYNOV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, БЪЛГАРИЯ, 110, вх. С, ет. 1 Виж на картата
Има 37 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, извършване на стоматологични дейности и манипулации, както друга дейност която е разрешена по закона з... Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, извършване на стоматологични дейности и манипулации, както друга дейност която е разрешена по закона за лечебните заведения, без извършване на търговски сделки освен за нуждите на пациентите. прочети още скрии
Физически лица търговци
КРИСТИАН СВЕТЛОМИРОВ КОЙНОВ (свързан с 4 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДЕНТА - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ – Д-Р Кристиан Койнов ЕТ на латиница "MEDENTA-INDIVIDYALNA PRAKTIKA ZA PARVICHNA DENTALNA POMOSHT-D-R KRISTIAN KOYNOV" с ЕИК/ПИК 110526003 е основана на 5 Юни 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТЕДИ-КРИСТИАН КОЙНОВ", но на 5 Юни 2009 година то бива сменено на сегашното "МЕДЕНТА - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ – Д-Р Кристиан Койнов". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2009-06-05
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕДИ-КРИСТИАН КОЙНОВ на МЕДЕНТА - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ – Д-Р Кристиан Койнов
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, КОЙНОВ, 5, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, БЪЛГАРИЯ, 110, вх. С, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Търговска, външнотърговска, посредническа и комисионерска дейност; превозни услуги в страната и чужбина, услуги със селскостопанска техника, производство, изкупуване, преработка и продажба на растителна и животинска продукция, хотелиерство, ресторантьорство, откриване на заведения за обществено хранене, отдих и развлечение, обмен на видео и аудио касети, производство на стоки с цел продажба, внос-износ и търговска дейност с лекарствени средства, стоматологични услуги, извършване на услуги и всякакви видове стопански дейности за страната и чужбина, незабранени със закон.
+ Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, извършване на стоматологични дейности и манипулации, както друга дейност която е разрешена по закона за лечебните заведения, без извършване на търговски сделки освен за нуждите на пациентите.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма