Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ДОКТОР ПЕТЯ ЛЮДМИЛОВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
111502051
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ДОКТОР ПЕТЯ ЛЮДМИЛОВА
Транслитерация
DOKTOR PETYA LYUDMILOVA
Оборот
24,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Лом, ул. "ЦАР ШИШМАН", 71 Виж на картата
Предмет на дейност
амбулатория за първична медицинска помощ по дентална медицина; диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации, профилактика; предписване на лабораторни и други видове изс... амбулатория за първична медицинска помощ по дентална медицина; диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации, профилактика; предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации; извършване експертизи на временна нетрудоспособност; извършване наблюдение и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство; извършване на дейности по здравна промоция и профилактика; издаване документи свързани с дейността; насочване на пациенти за консултативна, специализирана извънболнична и болнична помощ, както и извършване на търговска дейност за нуждите и в рамките на предмета на дейност за обслужване на пациентите. прочети още скрии
Физически лица търговци
ПЕТЯ ЛЮДМИЛОВА ЦВЕТАНОВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 24,000 - -
2020 24,000 9.09% - -
2019 22,000 0 -

Служители

Година
Служители
2021 1
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ДОКТОР ПЕТЯ ЛЮДМИЛОВА ЕТ на латиница "DOKTOR PETYA LYUDMILOVA" с ЕИК/ПИК 111502051 е основана на 28 Април 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДОКТОР ПЕТЯ ЛЮДМИЛОВА", но на 13 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ДОКТОР ПЕТЯ ЛЮДМИЛОВА". Седалището на компанията се намира в гр. Лом.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 24,000 лв. което е с 0% повече от предходната 2020 година (24,000 лв.), а средният годишен ръст е 9%.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2022-05-13
Промяна наименование
Името се сменя от ДОКТОР ПЕТЯ ЛЮДМИЛОВА на АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ-ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ДОКТОР ПЕТЯ ЛЮДМИЛОВА
Промяна предмет на дейност
- ИHДИBИДУAЛHA ПPAKTИKA ЗA ПЬPBИЧHA ДEHTAЛHA ПOMOЩ.
+ амбулатория за първична медицинска помощ по дентална медицина; диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации, профилактика; предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации; извършване експертизи на временна нетрудоспособност; извършване наблюдение и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство; извършване на дейности по здравна промоция и профилактика; издаване документи свързани с дейността; насочване на пациенти за консултативна, специализирана извънболнична и болнична помощ, както и извършване на търговска дейност за нуждите и в рамките на предмета на дейност за обслужване на пациентите.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма