Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РАЙИНВЕСТ ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
111585524
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 13, 2009 15:10
Наименование
РАЙИНВЕСТ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 19 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
СТРОИТЕЛНИ И СТРОИТЕЛНО - РЕМОНТНИ УСЛУГИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ФОРМИ И С ВСИЧКИ СТОКИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ФИНАНСОВО - КОНСУЛТАНТСКА И ИНВЕСТИЦИОННА Д... СТРОИТЕЛНИ И СТРОИТЕЛНО - РЕМОНТНИ УСЛУГИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ФОРМИ И С ВСИЧКИ СТОКИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ФИНАНСОВО - КОНСУЛТАНТСКА И ИНВЕСТИЦИОННА ДЕЙНОСТ, УЧАСТИЕ В ДРУГИ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, СЧЕТОВОДНИ, ЮРИДИЧЕСКИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УСЛУГИ, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА, ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ И ХРАНИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, А КОГАТО ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО Й Е НЕОБХОДИМ ЛИЦЕНЗ, РАЗРЕШЕНИЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ - СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО МУ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОШКО МЕТОДИЕВ ВЪРТИНКОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТОШКО МЕТОДИЕВ ВЪРТИНКОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РАЙИНВЕСТ ЕООД с ЕИК/ПИК 111585524 е основана на 13 Април 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Монтана, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2009-04-13
Регистрация на фирмата

2009-05-08
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ФОРМИ И С ВСИЧКИ СТОКИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ФИНАНСОВО - КОНСУЛТАНТСКА И ИНВЕСТИЦИОННА ДЕЙНОСТ, УЧАСТИЕ В ДРУГИ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, СЧЕТОВОДНИ, ЮРИДИЧЕСКИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УСЛУГИ, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА, ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ И ХРАНИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, А КОГАТО ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО Й Е НЕОБХОДИМ ЛИЦЕНЗ, РАЗРЕШЕНИЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ - СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО МУ.
+ СТРОИТЕЛНИ И СТРОИТЕЛНО - РЕМОНТНИ УСЛУГИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ФОРМИ И С ВСИЧКИ СТОКИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ФИНАНСОВО - КОНСУЛТАНТСКА И ИНВЕСТИЦИОННА ДЕЙНОСТ, УЧАСТИЕ В ДРУГИ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, СЧЕТОВОДНИ, ЮРИДИЧЕСКИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УСЛУГИ, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА, ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ И ХРАНИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, А КОГАТО ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО Й Е НЕОБХОДИМ ЛИЦЕНЗ, РАЗРЕШЕНИЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ - СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО МУ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма