Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Роботика 98 АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
112108554
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1998 година
Наименование
Роботика 98
Транслитерация
Robotika 98 JSCo.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велинград, Георги Кирков, пром. зона Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
32.50 - Производство на медицински и зъболекарски инструменти и средства
Предмет на дейност
(1) Производство на суровини, материали и стоки; извършване на търговски сделки, представителство, услуги и иновационна дейност, с цел постигането на печалба.(2) Създаване на предприятия, кл... (1) Производство на суровини, материали и стоки; извършване на търговски сделки, представителство, услуги и иновационна дейност, с цел постигането на печалба.(2) Създаване на предприятия, клонове и представителства в страната и чужбина.(3) Придобиване и управление на участия, акции и дялове в други дружества, както и участие в органите им за управление; придобиване или продажба на активи, участие в сливания, вливания, финансови интервенции или сдружавания с други дружества. прочети още скрии
Съвет на директорите
Георги Славчев Аларгов (свързан с 2 фирми)
Георги Илиев Халачев (свързан с 2 фирми)
Емил Борисов Додников (свързан с 2 фирми)
Владимир Димитров Джурков (свързан с 1 фирма)
Тодор Иванов Ангелов (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Роботика 98 АД на латиница "Robotika 98 JSCo." с ЕИК/ПИК 112108554 е основана на 10 Декември 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Велинград, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

1998
Регистрация на фирмата

2012-01-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велинград, Георги Кирков, пром. зона
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Велинград, Георги Кирков, пром. зона
Промяна предмет на дейност
- (1) Производство на суровини, материали и стоки; извършване на търговски сделки, представителство, услуги и иновационна дейност, с цел постигането на печалба.(2) Създаване на предприятия, клонове и представителства в страната и чужбина.(3) Придобиване и управление на участия, акции и дялове в други дружества, както и участие в органите им за управление; придобиване или продажба на активи, участие в сливания, вливания, финансови интервенции или сдружавания с други дружества.
+ (1) Производство на суровини, материали и стоки; извършване на търговски сделки, представителство, услуги и иновационна дейност, с цел постигането на печалба.(2) Създаване на предприятия, клонове и представителства в страната и чужбина.(3) Придобиване и управление на участия, акции и дялове в други дружества, както и участие в органите им за управление; придобиване или продажба на активи, участие в сливания, вливания, финансови интервенции или сдружавания с други дружества.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма