Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЙОРДАНКА ХАДЖИЕВА ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на December 18, 2020 10:53
ЕИК/ПИК
112131535
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
ЙОРДАНКА ХАДЖИЕВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Панагюрище, ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ, 84 Виж на картата
Предмет на дейност
Цялостна организация и извършване на погребения; траурно шествие-автобус;траурни потреби-пълен комплект;некролози, свещи, цветя и икони;организиране на траурен ритуал-граждански и църковен; траурн... Цялостна организация и извършване на погребения; траурно шествие-автобус;траурни потреби-пълен комплект;некролози, свещи, цветя и икони;организиране на траурен ритуал-граждански и църковен; траурни пити-раздавки;специализиран превоз в страната и чужбина; кремация; помени; изработване от мрамор и гранит и монтаж на: паметници, плочи, барплотове, первази, стъпала, колони, бордюри, скулптури, барелефи, вази, свещници, снимки /рисувани и керамика/;ограждане и облицоване на гробни места, както и всякаква друга търговска и стопанска дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Физически лица търговци
ЙОРДАНКА ГЕОРГИЕВА ХАДЖИЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЙОРДАНКА ХАДЖИЕВА ЕТ с ЕИК/ПИК 112131535 е основана на 1 Октомври 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Панагюрище.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2008-10-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Панагюрище, ул.ИНЖ. ПАТЪРЧАНОВ 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Панагюрище, ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ, 84
Промяна предмет на дейност
- Машинна българска бродерия, ушиване на облекло и търговия с тях, ушиване и търговия със спално бельо, машинно и ръчно плетиво. Изработка и търговия с мартеници. Текстилни пана и гоблени.
+ Цялостна организация и извършване на погребения; траурно шествие-автобус;траурни потреби-пълен комплект;некролози, свещи, цветя и икони;организиране на траурен ритуал-граждански и църковен; траурни пити-раздавки;специализиран превоз в страната и чужбина; кремация; помени; изработване от мрамор и гранит и монтаж на: паметници, плочи, барплотове, первази, стъпала, колони, бордюри, скулптури, барелефи, вази, свещници, снимки /рисувани и керамика/;ограждане и облицоване на гробни места, както и всякаква друга търговска и стопанска дейност, незабранена със закон.

2020-12-18
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма