Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАМА ЦЕНТЪР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
112610927
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ГАМА ЦЕНТЪР
Транслитерация
GAMA CENTER LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, Копривщица, 47, ет. 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
0111 - ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЗЪРНЕНИ, КЛУБЕНОПЛОДНИ, ТЕХ. И ФУР. КУЛТУРИ
Предмет на дейност
Други образователни дейности, Консултански услуги, Производство, преработване, изкупуване и продажба на тютюн и тютюневи изделия и на всякакъв вид селскостопанска продукция, на гъби, билки... Други образователни дейности, Консултански услуги, Производство, преработване, изкупуване и продажба на тютюн и тютюневи изделия и на всякакъв вид селскостопанска продукция, на гъби, билки и диворастящи плодове, Търговия със стоки материали, изкупуване и търговия на черни и цветни метали, инженерингова дейност и строително предприемачество в селското стопанство, търговия със селскостопански торове и препарати за растителна защита на едро и дребно, транспорт и спедиция на селскостопанска продукция, както и всяка незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕРГАНА ГЕОРГИЕВА РИШЕВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Гергана Георгиева Ришева (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАМА ЦЕНТЪР ЕООД на латиница "GAMA CENTER LTD" с ЕИК/ПИК 112610927 е основана на 17 Май 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТРАКИЯ ТАБАКО КЪМПАНИ", но на 7 Март 2016 година то бива сменено на сегашното "ГАМА ЦЕНТЪР". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2015-12-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Величково
+ БЪЛГАРИЯ, с. Величково

2016-03-07
Промяна наименование
Името се сменя от ТРАКИЯ ТАБАКО КЪМПАНИ на ГАМА ЦЕНТЪР
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Величково
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Петко Каравелов, 26, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO, ПPEPAБOTBAHE, ИЗKУПУBAHE И ПPOДAЖБA HA TЮTЮH И TЮTЮHEBИ ИЗДEЛИЯ И HA BCЯKAKЬB BИД CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, HA ГЬБИ, БИЛKИ И ДИBOPACTЯЩИ ПЛOДOBE, TЬPГOBИЯ CЬC CMAЗOЧHИ И ГOPИBHИ MATEPИAЛИ, ИЗKУПУBAHE И TЬPГOBИЯ HA ЧEPHИ И ЦBETHИ METAЛИ, ИHЖEHEPИHГOBA ДEЙHOCT И CTPOИTEЛHO ПPEДПPИEMAЧECTBO B CEЛCKOTO CTOПAHCTBO; TЬPГOBИЯ CЬC CEЛCKOCTOПAHCKИ TOPOBE И ПPEПAPATИ ЗA PACTИTEЛHA ЗAЩИTA HA EДPO И ДPEБHO; TPAHCПOPT И CПEДИЦИЯ HA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, KAKTO И BCЯKA ДPУГA, HEЗAБPAHEHA OT ЗAKOHA ДEЙHOCT.
+ Други образователни дейности, Консултански услуги, Производство, преработване, изкупуване и продажба на тютюн и тютюневи изделия и на всякакъв вид селскостопанска продукция, на гъби, билки и диворастящи плодове, Търговия със стоки материали, изкупуване и търговия на черни и цветни метали, инженерингова дейност и строително предприемачество в селското стопанство, търговия със селскостопански торове и препарати за растителна защита на едро и дребно, транспорт и спедиция на селскостопанска продукция, както и всяка незабранена от закона дейност.

2023-01-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Петко Каравелов, 26, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, Копривщица, 47, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма