Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЯНДИ ЕЛЕКТРИК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
113518428
Регистрация по ЗДДС
Да - BG113518428 от 2021-08-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
ЯНДИ ЕЛЕКТРИК
Оборот
4,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, Клокотница, 10 Виж на картата
Предмет на дейност
ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ; ПРОВЕРКА И ЗАВЕРКА НА ГОДИШНИ СЧЕТОВОДНИ ОТЧЕТИ НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, СДРУЖЕДИЯ С НЕСТОПАНС... ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ; ПРОВЕРКА И ЗАВЕРКА НА ГОДИШНИ СЧЕТОВОДНИ ОТЧЕТИ НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, СДРУЖЕДИЯ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ, ФОНДАЦИИ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА СЧЕТОВОДСТВОТО НА ПРЕДПРИЯТИЯ, КОМПЛЕКСНИ СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ НА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, ЕДНОЛИЧНИ ТЪРГОВЦИ, УЧРЕЖДЕНИЯ И ДРУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕ3АБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тодор Цанов Йончев (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Тодор Цанов Йончев 3,000.00 лв - 60.00% дял (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Надежда Христова Крумова-Йончева 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Тодор Цанов Йончев (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 4,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЯНДИ ЕЛЕКТРИК ЕООД с ЕИК/ПИК 113518428 е основана на 20 Март 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 4,000 лв.

Хронология

2001
Регистрация на фирмата

2011-01-17
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2021-07-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. "Струма", 24, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, Клокотница, 10

2021-08-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG113518428 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-04-25
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионна, спедиционна, складова, консултантска, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество; превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, проектантска, строителна и импресарска дейности и извършване на всякакъв вид други услуги, незабранени от закона; сделки с интелектуална собственост; производство на филми, видео- и звукозаписи; издателска и печатарска дейности; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външнотърговска дейност във всички видове и форми, незабранени от закона; сделки с акцизни стоки, извършване на изпитания и измервания и издаване на протоколи относно кабели, проводници, шнурове, ел. машини, силови трансформатори, ел. табла и уредби, проводници за вторична комутация, ел. инсталации, защитна, управляваща и регулираща апаратура, изолационно съпротивление, заземителни инсталации на сгради, разпределителни уредби, трансформаторни постове, заземители на метални нетоководещи елементи и съоръжения, включително корпусите на ел. машини, трансформатори, подемни съоръжения, подкранови пътища, ел. стълбове, постоянни заземители на разпределителни мрежи 380 - 220 волта, мълниезащитни инсталации, електронни и изчислителни уредби и съоръжения с възможност за поява на електростатични заряди, катодни отводители, катодна защита на подземни метални съоръжения, ел. табла, разпределителни касети, преходно съпротивление на заземители, катодна защита на подземни метални съоръжения, оценка на мълниезащитните и заземителни уредби, специфично съпротивление на почвата, мерки за защита срещу поражение от ел. ток и оценка на електрообезопасяването при напрежение до 1 000 волта - защита срещу индиректен допир, съпротивление на контура /фаза защитен проводник/, диелектрични защитни средства и монтьорски инструменти - електрически изпитвания, съобразно БДС и нормативните актове, след предварително разрешение от компетентен държавен орган за всяка от изброените дейности, когато действащото законодателство предвижда това.
+ ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ; ПРОВЕРКА И ЗАВЕРКА НА ГОДИШНИ СЧЕТОВОДНИ ОТЧЕТИ НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, СДРУЖЕДИЯ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ, ФОНДАЦИИ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА СЧЕТОВОДСТВОТО НА ПРЕДПРИЯТИЯ, КОМПЛЕКСНИ СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ НА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА, ЕДНОЛИЧНИ ТЪРГОВЦИ, УЧРЕЖДЕНИЯ И ДРУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕ3АБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма