Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БАРЧИНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
113553614
Регистрация по ЗДДС
Да - BG113553614 от 2008-08-20 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
БАРЧИНИ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, КРАКРА ПЕРНИШКИ, 1, ет. 7, офис 706 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
- ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО
Предмет на дейност
Консултантска дейност в областта на проектирането и строителстаото. Проектиране, строителство, инженеринг и търговия с недвижими имоти; Производствена дейност в областта на хранително-вкусовите пр... Консултантска дейност в областта на проектирането и строителстаото. Проектиране, строителство, инженеринг и търговия с недвижими имоти; Производствена дейност в областта на хранително-вкусовите производства; Вътрешен и международен транспорт и туризъм; Производство, преработка и търговия с всякакви видове стоки и изделия за бита и стопанството; Производство на селскостопанска продукция, хранителни и нехранителни стоки; Всички видове услуги; Посредничество и предприемачество, вътрешна и външна търговия, внос, износ, бартерни сделки, реекспорт и др.Всякакъв друг вид дейност не забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРЯНА ЦВЕТКОВА ХРИСТОВА (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОРЯНА ЦВЕТКОВА ХРИСТОВА (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БАРЧИНИ ЕООД с ЕИК/ПИК 113553614 е основана на 4 Февруари 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2008-08-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG113553614 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2013-02-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. ДЪГА 26
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, КРАКРА ПЕРНИШКИ, 1, ет. 7, офис 706
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производствена дейност в областта на хранително-вкусовите производства; вътрешен и международен транспорт и туризъм; производство, преработка и търговия с всякакви видове стоки и изделия за бита и стопанството; производство на селскостопанска продукция, хранителни и нехранителни стоки; всички видове услуги; посредничество и предприемачество; вътрешна и външна търговия; внос, износ, бартерни сделки, реекспорт и др.; консултантска дейност в областта на проектирането и строителството, проектиране, строителство, инженеринг и търговия с недвижими имоти; всякакъв друг вид дейност, незабранена от закона.
+ Консултантска дейност в областта на проектирането и строителстаото. Проектиране, строителство, инженеринг и търговия с недвижими имоти; Производствена дейност в областта на хранително-вкусовите производства; Вътрешен и международен транспорт и туризъм; Производство, преработка и търговия с всякакви видове стоки и изделия за бита и стопанството; Производство на селскостопанска продукция, хранителни и нехранителни стоки; Всички видове услуги; Посредничество и предприемачество, вътрешна и външна търговия, внос, износ, бартерни сделки, реекспорт и др.Всякакъв друг вид дейност не забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма