Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНЕРГЕТИК 2004 АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
113562307
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ЕНЕРГЕТИК 2004
Транслитерация
ENERGETIK 2004
Оборот
6,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. СРЕДЕЦ, 1 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
7020 - ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ ДМА
Предмет на дейност
Участие в приватизация, покупка на стоки и други с цел да се препродават в първоначален, преработен или обработен вид; всички дейности, разрешени от закона, за производство и реализация на еле... Участие в приватизация, покупка на стоки и други с цел да се препродават в първоначален, преработен или обработен вид; всички дейности, разрешени от закона, за производство и реализация на електроенергия; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство, комисионни, спедиторски и превозни сделки; складови сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, информационни услуги, външнотърговска дейност, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, съгласно Закона за счетоводството и Търговския закон и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
СТЕФЧО ТОНЧЕВ СТОЙНЕВ (свързан с 2 фирми)
ИВАН ГЕОРГИЕВ СИМЕОНОВ (свързан с 2 фирми)
КРАСИМИР МИХАЙЛОВ ХРИСТОВ (свързан с 8 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
90,000 лева (90,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 6,000 - -
2020 6,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНЕРГЕТИК 2004 АД на латиница "ENERGETIK 2004" с ЕИК/ПИК 113562307 е основана на 10 Август 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 90,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 6,000 лв.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2011-01-25
Промяна предмет на дейност
- УЧАСТИЕ В ПРИВАТИЗАЦИЯ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА СЕ ПРЕПРОДАВАТ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИТОРСКИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ПРОГРАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ УСЛУГИ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, СЪСГЛАСНО ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДНОТО И ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Участие в приватизация, покупка на стоки и други с цел да се препродават в първоначален, преработен или обработен вид; всички дейности, разрешени от закона, за производство и реализация на електроенергия; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство, комисионни, спедиторски и превозни сделки; складови сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, информационни услуги, външнотърговска дейност, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, съгласно Закона за счетоводството и Търговския закон и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма