Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д-Р НИКОЛАЙ АЛИПИЕВ - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
113564265
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
Д-Р НИКОЛАЙ АЛИПИЕВ - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, Сердика, бл. 204, вх. Е, ет. 8 Виж на картата
Има 64 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
осъществяване на първична дентална помощ като индивидуална практика за първична дентална помощ, извършване на дентално лечение, диагностика, профилактика, наблюдение и консултации, извършван... осъществяване на първична дентална помощ като индивидуална практика за първична дентална помощ, извършване на дентално лечение, диагностика, профилактика, наблюдение и консултации, извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациенти, първична дентална помощ ще се осъществява след получаване на всички регистрации при условията и по реда на закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Физически лица търговци
НИКОЛАЙ АВРАМОВ АЛИПИЕВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д-Р НИКОЛАЙ АЛИПИЕВ - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ЕТ с ЕИК/ПИК 113564265 е основана на 5 Февруари 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "Д-Р НИКОЛАЙ АЛИПИЕВ - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПЪРВИЧНА СТОМАТОЛОГИЧНА ПОМОЩ", но на 5 Февруари 2008 година то бива сменено на сегашното "Д-Р НИКОЛАЙ АЛИПИЕВ - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2008-02-05
Промяна наименование
Името се сменя от Д-Р НИКОЛАЙ АЛИПИЕВ - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПЪРВИЧНА СТОМАТОЛОГИЧНА ПОМОЩ на Д-Р НИКОЛАЙ АЛИПИЕВ - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на първична стоматалогична помощ като индивидуална практика за първична стоматологична помощ, извършване на стоматологично лечение, диагностика, профилактика, наблюдение и консултации, извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациенти, първична стоматологична помощ ще се осъществява след получаване на всички регистрации при условията и по реда на закони за лечебните заведения.
+ осъществяване на първична дентална помощ като индивидуална практика за първична дентална помощ, извършване на дентално лечение, диагностика, профилактика, наблюдение и консултации, извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациенти, първична дентална помощ ще се осъществява след получаване на всички регистрации при условията и по реда на закона за лечебните заведения.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма