Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛЕКТРОМЕХАНИКА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
113566106
Регистрация по ЗДДС
Да - BG113566106 от 2005-01-27 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ЕЛЕКТРОМЕХАНИКА
Оборот
24,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. ЧЕРЕШОВО ТОПЧЕ, 6 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешно -и външнотърговска дейност - внос, износ, бартерни и други специфични търговски операции; производство и продажба на стоки; оборудване и експлоатация на хотели и заведени... Вътрешно -и външнотърговска дейност - внос, износ, бартерни и други специфични търговски операции; производство и продажба на стоки; оборудване и експлоатация на хотели и заведения за хранене и развлечения; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; транспортни услуги; сделки с интелектуална собственост; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; проучване и изграждане на жилищни и промишлени обекти; посредническа дейност при покупко—продажба и даване под наем на недвижими имоти; лизинг, както и всяка друга дейност или услуги, не забранени от закон. Всички дейности и услуги за които е необходимо разрешение, регистрация и/или лиценз ще се извършват след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КАТЕРИНА ГЕОРГИЕВА ЯНЕВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КАТЕРИНА ГЕОРГИЕВА ЯНЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 24,000 166.67% - -
2020 9,000 - -
2019 0 18,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛЕКТРОМЕХАНИКА ЕООД с ЕИК/ПИК 113566106 е основана на 11 Май 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 24,000 лв.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2005-01-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG113566106 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2010-05-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, кв. ИЗТОК ул. ВЛАДАЙСКО ВЪСТАНИЕ 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 23
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ - ВНОС, ИЗНОС, БАРТЕРНИ И ДРУГИ СПЕЦИФИЧНИ ТЪРГОВСКИ ОПЕРАЦИИ; ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СТОКИ; ОБОРУДВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ХОТЕЛИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; ПРОУЧВАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ЖИЛИЩНИ И ПРОМИШЛЕНИ ОБЕКТИ; ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПРИ ПОКУПКО ПРОДАЖБА И ДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ЛИЗИНГ, ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ ЗА КОИТО Е НЕОБХОДИМО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ.
+ Вътрешно -и външнотърговска дейност - внос, износ, бартерни и други специфични търговски операции; производство и продажба на стоки; оборудване и експлоатация на хотели и заведения за хранене и развлечения; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; транспортни услуги; сделки с интелектуална собственост; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; проучване и изграждане на жилищни и промишлени обекти; посредническа дейност при покупко—продажба и даване под наем на недвижими имоти; лизинг, както и всяка друга дейност или услуги, не забранени от закон. Всички дейности и услуги за които е необходимо разрешение, регистрация и/или лиценз ще се извършват след получаването им.

2015-06-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 23
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. ЧЕРЕШОВО ТОПЧЕ, 6
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма