Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТОЛЕТОВ - ЕМИЛИЯН ДАМЯНОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
114061360
Регистрация по ЗДДС
Да - BG114061360 от 2006-05-31 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
СТОЛЕТОВ - ЕМИЛИЯН ДАМЯНОВ
Транслитерация
STOLETOV-EMILIYAN DAMYANOV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул.КОПРИВЩИЦА, 17 Виж на картата
Предмет на дейност
ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И НЕЙНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ, ТРАНСПОРТНА , ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ВНОС И ИЗНОС, ПРОИЗВОДС... ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И НЕЙНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ, ТРАНСПОРТНА , ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ВНОС И ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ЗАГОТОВКА, РАЗФАСОВКА НА ДРЕБЕН И ЕДЪР ПАКЕТАЖ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО НА СОРТОВИ СЕМЕНА И ПОСАДЪЧЕЕН МАТЕРИАЛ, ПРЕПАРАТИ, ТОРОВЕ, СЕЛЕКЦИОННА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА РАСТЕНИЕВЪДСТВОТО И СОРТОПОТДЪРЖАНЕ. прочети още скрии
Физически лица търговци
ЕМИЛИЯН ВАСИЛЕВ ДАМЯНОВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТОЛЕТОВ - ЕМИЛИЯН ДАМЯНОВ ЕТ на латиница "STOLETOV-EMILIYAN DAMYANOV" с ЕИК/ПИК 114061360 е основана на 12 Септември 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - May 19, 2011 14:02
Годишен финансов отчет - May 19, 2011 14:02
Годишен финансов отчет - May 19, 2011 14:02

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2006-05-31
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG114061360 на основание друго от ЗДДС

2008-09-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул.КАРА КОЛЮ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул.КОПРИВЩИЦА, 17
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА-ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ ЗА БИТА, АВТОМОБИЛИ, ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И УЧАСТИЕ В ТЪРГОВСКО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО, ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНО ВКУСОВА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И НЕЙНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА И РЕКЛАМНА / БЕЗ КИНО И ПЕЧАТ/ДЕЙНОСТ. СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ.СДЕЛКИ И ПОСРЕДНИЧЕСТВО С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ.
+ ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И НЕЙНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ, ТРАНСПОРТНА ,ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ВНОС И ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ЗАГОТОВКА, РАЗФАСОВКА НА ДРЕБЕН И ЕДЪР ПАКЕТАЖ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО НА СОРТОВИ СЕМЕНА И ПОСАДЪЧЕЕН МАТЕРИАЛ, ПРЕПАРАТИ, ТОРОВЕ, СЕЛЕКЦИОННА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА РАСТЕНИЕВЪДСТВОТО И СОРТОПОТДЪРЖАНЕ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма