Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТОНЯ ЙОНЧЕВА-ТОПТЕ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
114125335
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
ТОНЯ ЙОНЧЕВА-ТОПТЕ
Транслитерация
TONYA YONCHEVA-TOPTE
Оборот
23,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ПАРАШКЕВ ЦВЕТКОВ, 45, ет. 2 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4778 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ДРУГИ НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, НЕКЛАСИФИЦИРАНИ ДРУГАДЕ
Предмет на дейност
Търговска дейност, производство, покупки, продажба в страната и чужбина на всички видове стоки от хранителен и промишлен характер, посреднически дейност, бартерни сделки, комисионна дейнос... Търговска дейност, производство, покупки, продажба в страната и чужбина на всички видове стоки от хранителен и промишлен характер, посреднически дейност, бартерни сделки, комисионна дейност, консигнация, продажба на цигари /след лиценз/. алкохол /след лиценз/, алкохолни напитки /след лиценз/, производство и продажба на безалкохолни напитки, разкриване на сладкарница и производство на всички видове сладкарски изделия и продажба на такива, организиране на екскурзии в страната и чужбина с леки и товарни коли и автобуси, организиране на почивки в страната и чужбина, счетоводни услуги, преводачески услуги и лицензирани преводи, машинописни и ксероксни услуги, разкриване на салон за масажни услуги и рехабилитация, зала за фитнес център, фризьорство, козметика, търговия с валута и ценни книжа /след разрешение/ и благородии метали /след разрешение/, даване касети под наем, разкриване на кафе-аператив, дискотека, ресторанти, хотел, магазин за хранителни и промишлени стоки, разкриване на клуб за забавни игри /без хазарт/, таксиметрови услуги с леки, товарни коли и автобуси в страната и чужбина, видео, аудио и фото услуги, аранжиране на витрини, дизайн, дистрибуторска дейност, внос и износ на всички видове автомобили и авточасти, автомонтьорски услуги, разкриване на книжарница и продажба на книжарски стоки и литература, продажба на вестници и списания, строителни услуги от всякакъв вид, разкриване на бензиностанция за продажба на бензин и масла, покупко-продажба на всички видове недвижими имоти и вещи, посредническа дейност между наемодатели и наематели, внос и търговия с цитрусови плодове, разкриване на оказионен магазин /без паметници на културата/ и даване на вещи под наем, шивашки и железарски услуги, производство и продажба в страната и чужбина на селскостопанска продукция, а също и на животинска продукция, антикварна дейност /без предмети с национално значение/, изкупуване на вторични суровини /без благородии метали/, брокерска дейност, производство на хляб и хлебни изделия и продажба на такива, производство и продажба на посадъчен материал от всякакъв вид растения.. прочети още скрии
Физически лица търговци
ТОНЯ ВАСИЛЕВА ЙОНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 23,000 64.29% - -
2020 14,000 -33.33% - -
2019 21,000 0 -

Служители

Година
Служители
2021 2 -33.33%
2019 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТОНЯ ЙОНЧЕВА-ТОПТЕ ЕТ на латиница "TONYA YONCHEVA-TOPTE" с ЕИК/ПИК 114125335 е основана на 11 Декември 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТОНЯ АПУЛЧЕВА - ТОПТЕ", но на 11 Декември 2010 година то бива сменено на сегашното "ТОНЯ ЙОНЧЕВА-ТОПТЕ". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 23,000 лв. което е с 64% повече от предходната 2020 година (14,000 лв.), а средният годишен ръст е 15%.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2010-12-11
Промяна наименование
Името се сменя от ТОНЯ АПУЛЧЕВА - ТОПТЕ на ТОНЯ ЙОНЧЕВА-ТОПТЕ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, бл. 425, вх. З
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ПАРАШКЕВ ЦВЕТКОВ, 45, ет. 2

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма