Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛИТ - 2000 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
114139712
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
ЕЛИТ - 2000
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул.”Белмекен”, 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговска дейност с хранителни стоки, кафе, цигари, безалкохолни и спиртни напитки, мед и пчелни продукти, ядки и билки, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопа... Търговска дейност с хранителни стоки, кафе, цигари, безалкохолни и спиртни напитки, мед и пчелни продукти, ядки и билки, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и животинска продукция в страната и в чужбина. Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, бартерни, комисионни и лизингови сделки. Търговско представителство и посредничество. Търговия с горива. Производство и реализация на земеделска продукция. Международна и вътрешна-транспортна дейност, товаро-разтоварна, таксиметрова и спедиторска дейност и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТЕОДОРА БОЙКОВА ГОРАНОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТЕОДОРА БОЙКОВА ГОРАНОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛИТ - 2000 ЕООД с ЕИК/ПИК 114139712 е основана на 16 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2015-07-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул.БЯЛО МОРЕ, 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул.”Белмекен”, 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO, PEAЛИЗAЦИЯ, CЪXPAHEHИE И OБPAБOTKA HA CEЛCKOCTOПAHCKA И ЖИBOTИHCKA ПPOДУKЦИЯ, ИЗBЪPШBAHE HA УCЛУГИ CЬC CEЛCKOCTOПAHCKA TEXHИKA И OБPAБOTKA HA ЗEMЯ, ПPOИЗBOДCTBO HA ПPOMИШЛEHИ, XPAHИTEЛHИ, CEЛCKOCTOПAHCKИ, БИTOBИ CTOKИ, ПOCPEДHИЧECKA И KOMИCИOHEPCKA ДEЙHOCT, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO /БEЗ ПPOЦECУAЛHO И AГEHTCTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ЛИЦA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, PECTOPAHTЬOPCTBO, XOTEЛИEPCTBO, ПЪTHИЧECKИ И TOBAPO- TPAHCПOPTHИ УCЛУГИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, ABTOCEPBИЗHИ И БИTOBИ УCЛУГИ, BЪTPEШEH И MEЖДУHAPOДEH TУPИЗЪM, ФИHAHCOBO-БPOKEPCKA KЪЩA /CЛEД PAЗPEШEHИE/, MAPKETИHГ, ЛИЗИHГ, COФTУEP.
+ Търговска дейност с хранителни стоки, кафе, цигари, безалкохолни и спиртни напитки, мед и пчелни продукти, ядки и билки, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и животинска продукция в страната и в чужбина. Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, бартерни, комисионни и лизингови сделки. Търговско представителство и посредничество. Търговия с горива. Производство и реализация на земеделска продукция. Международна и вътрешна-транспортна дейност, товаро-разтоварна, таксиметрова и спедиторска дейност и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма