Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГБ БИО САЙЪНС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
114644067
Регистрация по ЗДДС
Да - BG114644067 от 2018-11-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
ГБ БИО САЙЪНС
Транслитерация
GB BIO SCIENCE OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. ”Поручик Георги Кюмюрджиев”, 24 Виж на картата
Код на икономическа дейност
0161 - СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ В РАСТЕНИЕВЪДСТВОТО
Предмет на дейност
научно изследователска и развойна дейност в областта на пробиотици, микробиология, природни лекарства, здравословни храни и козметика, както и производство на такива продукти; земеделие; прои... научно изследователска и развойна дейност в областта на пробиотици, микробиология, природни лекарства, здравословни храни и козметика, както и производство на такива продукти; земеделие; производство на селскостопанска продукция; изкупуване, преработка, съхранение и продажба на дребно на селскостопанска продукция; производство на хранителни стоки; хотелиерство и ресторантьорство; търговия на дребно с хранителни и промишлени стоки, стоки за бита, стоки за широко потребление; търговско представителство /без процесуално/ и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; рекламна дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЖОНГ ТЕ ПАРК (свързан с 7 фирми)
Съдружник: Ми Джа Нам 2,400.00 лв - 48.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Джонг Те Парк 2,600.00 лв - 52.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДЖОНГ ТЕ ПАРК (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГБ БИО САЙЪНС ООД на латиница "GB BIO SCIENCE OOD" с ЕИК/ПИК 114644067 е основана на 14 Август 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЧОЙС ФУУДС", но на 28 Април 2021 година то бива сменено на сегашното "ГБ БИО САЙЪНС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2018-11-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG114644067 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-12-11
Промяна наименование
Името се сменя от ЧОЙС ФУУДС на ПАНАКС АГРО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Левски, ул.ИВАН ВАЗОВ, 21
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. ”Поручик Георги Кюмюрджиев”, 24
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2019-03-08
Промяна предмет на дейност
- ЗEMEДEЛИE, ПPOИЗBOДCTBO HA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, BHOC И ИЗHOC HA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, ИЗKУПУBAHE, ПPEPAБOTKA, CЪXPAHEHИE И PEAЛИЗAЦИЯ HA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, ПPOИЗBOДCTBO HA XPAHИTEЛHИ CTOKИ, XOTEЛИEPCTBO И PECTOPAHTЬOPCTBO, TЪPГOBИЯ HA EДPO И ДPEБHO C XPAHИTEЛHИ И ПPOMИШЛEHИ CTOKИ, CTOKИ ЗA БИTA, CTOKИ ЗA ШИPOKO ПOTPEБЛEHИE, BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, EKCПOPT И PEEKCПOPT, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO /БEЗ ПPOЦECУAЛHO/ И ПOCPEДHИЧECTBO HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA, PEKЛAMHA ДEЙHOCT.
+ земеделие, производство на селскостопанска продукция, изкупуване, преработка, съхранение и продажба на дребно на селскостопанска продукция, производство на хранителни стоки, хотелиерство и ресторантьорство, търговия на дребно с хранителни и промишлени стоки, стоки за бита, стоки за широко потребление, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, рекламна дейност.

2021-04-28
Промяна наименование
Името се сменя от ПАНАКС АГРО на ГБ БИО САЙЪНС
Промяна предмет на дейност
- земеделие, производство на селскостопанска продукция, изкупуване, преработка, съхранение и продажба на дребно на селскостопанска продукция, производство на хранителни стоки, хотелиерство и ресторантьорство, търговия на дребно с хранителни и промишлени стоки, стоки за бита, стоки за широко потребление, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, рекламна дейност.
+ научно изследователска и развойна дейност в областта на пробиотици, микробиология, природни лекарства, здравословни храни и козметика, както и производство на такива продукти; земеделие; производство на селскостопанска продукция; изкупуване, преработка, съхранение и продажба на дребно на селскостопанска продукция; производство на хранителни стоки; хотелиерство и ресторантьорство; търговия на дребно с хранителни и промишлени стоки, стоки за бита, стоки за широко потребление; търговско представителство /без процесуално/ и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; рекламна дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма