Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Такс Адваис 1 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
114675037
Регистрация по ЗДДС
Да - BG114675037 от 2016-08-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
Такс Адваис 1
Транслитерация
„Tax Advice 1“ Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, АКАДЕМИК БОРИС СТЕФАНОВ, 2, ет. 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, консултантски услуги, покупко-продажба на сто... Счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, консултантски услуги, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, ремонт, поддръжка и продажба на компютри и компоненти за тях, покупка на ценни книги с цел да ги препродаде, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, вкл. за работа в страната и чужбина, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, консултантски, административни, счетоводни, данъчни, хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, импресарски и други услуги, лизинг, строително-монтажни услуги, автокъща - покупко-продажба на свързаните с тях авточасти и гориво-смазочни материали, квалификационни и преквалификационни курсове като посочените услуги и дейности ще се извършват в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Милен Симеонов Радомирски (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Милен Симеонов Радомирски (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Такс Адваис 1 ЕООД на латиница "„Tax Advice 1“ Ltd." с ЕИК/ПИК 114675037 е основана на 20 Януари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЮЕСЕЙ ТАКС КЕЪР", но на 7 Юли 2023 година то бива сменено на сегашното "Такс Адваис 1". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2016-08-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG114675037 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-09-09
Промяна наименование
Името се сменя от ЮЕСЕЙ ТАКС КЕЪР на Пи Ем Сървис
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, "Гевгели", 1, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Джеймс Баучер, 100

2016-12-22

2023-07-07
Промяна наименование
Името се сменя от Пи Ем Сървис на Такс Адваис 1
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Джеймс Баучер, 100
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, АКАДЕМИК БОРИС СТЕФАНОВ, 2, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, ремонт, поддръжка и продажба на компютри и компоненти за тях, покупка на ценни книги с цел да ги препродаде, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, вкл. за работа в страната и чужбина, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, консултантски, административни, счетоводни, данъчни, хотелирски, туристически, рекламни,програмни, импресарски и други услуги, лизинг, строително-монтажни услуги, автокъща - покупко-продажба на свързаните с тях авточасти и гориво-смазочни материали, квалификационни и прекваликфикационни курсове като посочените услуги и дейности ще се извършват в страната и чужбина.
+ Счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, консултантски услуги, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, ремонт, поддръжка и продажба на компютри и компоненти за тях, покупка на ценни книги с цел да ги препродаде, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, вкл. за работа в страната и чужбина, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, консултантски, административни, счетоводни, данъчни, хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, импресарски и други услуги, лизинг, строително-монтажни услуги, автокъща - покупко-продажба на свързаните с тях авточасти и гориво-смазочни материали, квалификационни и преквалификационни курсове като посочените услуги и дейности ще се извършват в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма