Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

"Взаимоспомагателна земеделска кредитна асоциация на частни стопани Тракия -96" Кооперация

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
115018037
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1996 година
Наименование
"Взаимоспомагателна земеделска кредитна асоциация на частни стопани Тракия -96"
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Кооперация (Кооперация)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Ръжево Конаре Виж на картата
Има 131 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
предоставяне на кредити на членовете си със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановимн средства, както и да предостави на своите членове всички услуги... предоставяне на кредити на членовете си със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановимн средства, както и да предостави на своите членове всички услуги разрешени от българското законодателство и свързани с кредитната дейност - управлението на имуществото в частност ще предоставя кредити на членовете си - местни производители в селскостопанския сектор с цел стимулиране производството на селскостопанска продукция, маркетинг и услуги в икономическата и финансовата сфера, социалното и здравното осигуряване и други услуги, свързани със земеделие, рибарство и аклакултури и развитие на селските райони в полза на членовете си. Кредитните кооперации не могат да предлагат услуги, включени в предмета им на дейност, извън кръга на своите членове. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 2 100%
2020 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма "Взаимоспомагателна земеделска кредитна асоциация на частни стопани Тракия -96" Кооперация с ЕИК/ПИК 115018037 е основана на 26 Август 2010 година с правна форма "Кооперация" или на кратко "Кооперация". Седалището на компанията се намира в с. Ръжево Конаре.

Хронология

1996
Регистрация на фирмата

2011-02-16
Промяна предмет на дейност
- Кредитна дейност съгласно закона; участие във взаимоспомагателна каса съгласно закона; други финансови услуги съгласно закона.
+ предоставяне на кредити на членовете си със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановимн средства, както и да предостави на своите членове всички услуги разрешени от българското законодателство и свързани с кредитната дейност - управлението на имуществото в частност ще предоставя кредити на членовете си - местни производители в селскостопанския сектор с цел стимулиране производството на селскостопанска продукция, маркетинг и услуги в икономическата и финансовата сфера, социалното и здравното осигуряване и други услуги, свързани със земеделие, рибарство и аклакултури и развитие на селските райони в полза на членовете си. Кредитните кооперации не могат да предлагат услуги, включени в предмета им на дейност, извън кръга на своите членове.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма