Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТЕР - ВОСХОД ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
115032300
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1996 година
Наименование
ИНТЕР - ВОСХОД
Транслитерация
INTER - VOSHOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ОТЕЦ ПАИСИЙ, 14 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на инсталации и съоръжения за производство на електроенергия и топла вода от слънчевите лъчи, така наречените възобновяеми енергоизточници – фотоволтаични модули, соларни колектори (п... Производство на инсталации и съоръжения за производство на електроенергия и топла вода от слънчевите лъчи, така наречените възобновяеми енергоизточници – фотоволтаични модули, соларни колектори (панели), съоръжения, продукти и субпродукти, съобразно най новите технологични иновации и екологични изисквания на ЕС. Предпроектиране, обследване и изграждане на инсталации на базата на инженерингова техническа работа – затворен цикъл, за частни домове, цехове, фабрики, заводи и други малки, средни и големи индустриални обекти, фотоволтаични паркове и други, за добив на топла вода и електроенергия за собствени нужди и продажба на външни консуматори. Внос и износ на суровини, продукти и субпродукти, полузаготовки, готови детайли и крайна производствена продукция в страните от ЕС и от/за други трети страни. Иновационна дейност, усъвършенстване на стари технологии, създаване на нови технологии и ноу-хау, стандартизация, сертифициране, патентоване, издаване на лицензии срещу заплащане на цена по договаряне, на други физически и/или юридически лица желаещи да се заемат със същото, или сродно производство. Продажба на готова продукция, съоръжения и суровини, срещу пълно заплащане и/или частично заплащане, а разликата от стойността на разсрочено плащане - лизинг, отдаване под наем, преотстъпване. Складова и транспортна дейност и продажби на едро и дребно. Обучение на кадри – специалисти, в страната и чужбина. Организиране, провеждане и участие в национални и международни конгреси, конференции и семинар в областта на възобновяемите енергоизточници, съоръжения за производство на електроенергия от слънчевите лъчи и всякакви видове нови технологии и иновации от всякакъв характер, сътрудничество със сродни структури и учени от страната и чужбина, патентоване, лицензиране и сертифициране съгласно критериите и изискванията на държавите от Европейския съюз; възможности за изяви в мас-медиите и публикации във вестници и списания; създаване на Интернет сайт. Маркетинг, външна и вътрешна търговия, търговско представителство и посредничество, транспортни услуги, ресторантьорство и хотелиерство, сделки с недвижими имоти, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОШКА ГАНЕВА ЛАЗАРОВА (свързан с 5 фирми)
Управител: АНГЕЛ ИВАНОВ ПЪРВАНОВ (свързан с 9 фирми)
Управител: СТЕФАН РОСЕНОВ КРАСИМИРОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ВЛАДИМИР МИХАЙЛОВИЧ УГАРОВ 600.00 лв - 12.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СЕРГЕЙ СЕРГЕЕВИЧ КУПИРЯНОВ 600.00 лв - 12.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СТЕФАН РОСЕНОВ КРАСИМИРОВ 600.00 лв - 12.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: МЕЖДУНАРОДНА ФОНДАЦИЯ "МИСИЯ ЕСОЕС" 50.00 лв - 1.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: "ФЪРСТ ФАЙНЕНШЪЛ" АД 2,550.00 лв - 51.00% дял (свързан с 6 фирми)
Съдружник: ТОШКА ГАНЕВА ЛАЗАРОВА 600.00 лв - 12.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН РОСЕНОВ КРАСИМИРОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТЕР - ВОСХОД ООД на латиница "INTER - VOSHOD" с ЕИК/ПИК 115032300 е основана на 6 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1996
Регистрация на фирмата

2008-10-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, ул. ДИМИТЪР ТАЛЕВ, 84, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ОТЕЦ ПАИСИЙ, 14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО, ВЪТРЕШНА И МЕЖДУНАРОДНА ТЪРГОВИЯ, РАЗКРИВАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВЕНИ И ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, УСЛУГИ, ТЪРГОВИЯ С ХАРТИЯ, ЧЕРНИ И ЦВЕТНИ МЕТАЛИ И ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ, КОМИСИОННА, ПОСРЕДНИЧЕСКА, СКЛАДОВА, СПЕДИТОРСКА, ТРАНСПОРТНА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ, ИМПРЕСАРСКА И КОНЦЕРТНА ДЕЙНОСТ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО МЕЖДУ БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ, ПОКУПКО - ПРОДАЖБИ и ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Производство на инсталации и съоръжения за производство на електроенергия и топла вода от слънчевите лъчи, така наречените възобновяеми енергоизточници – фотоволтаични модули, соларни колектори (панели), съоръжения, продукти и субпродукти, съобразно най новите технологични иновации и екологични изисквания на ЕС. Предпроектиране, обследване и изграждане на инсталации на базата на инженерингова техническа работа – затворен цикъл, за частни домове, цехове, фабрики, заводи и други малки, средни и големи индустриални обекти, фотоволтаични паркове и други, за добив на топла вода и електроенергия за собствени нужди и продажба на външни консуматори. Внос и износ на суровини, продукти и субпродукти, полузаготовки, готови детайли и крайна производствена продукция в страните от ЕС и от/за други трети страни. Иновационна дейност, усъвършенстване на стари технологии, създаване на нови технологии и ноу-хау, стандартизация, сертифициране, патентоване, издаване на лицензии срещу заплащане на цена по договаряне, на други физически и/или юридически лица желаещи да се заемат със същото, или сродно производство. Продажба на готова продукция, съоръжения и суровини, срещу пълно заплащане и/или частично заплащане, а разликата от стойността на разсрочено плащане - лизинг, отдаване под наем, преотстъпване. Складова и транспортна дейност и продажби на едро и дребно. Обучение на кадри – специалисти, в страната и чужбина. Организиране, провеждане и участие в национални и международни конгреси, конференции и семинар в областта на възобновяемите енергоизточници, съоръжения за производство на електроенергия от слънчевите лъчи и всякакви видове нови технологии и иновации от всякакъв характер, сътрудничество със сродни структури и учени от страната и чужбина, патентоване, лицензиране и сертифициране съгласно критериите и изискванията на държавите от Европейския съюз; възможности за изяви в мас-медиите и публикации във вестници и списания; създаване на Интернет сайт. Маркетинг, външна и вътрешна търговия, търговско представителство и посредничество, транспортни услуги, ресторантьорство и хотелиерство, сделки с недвижими имоти, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма