Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БРИЛА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
115041675
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1996 година
Наименование
БРИЛА
Транслитерация
BRILA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, България, 49, ет. 11-12 Виж на картата
Има 44 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
производство и доставка на електроенергия чрез съоръжения, използващи възобновяеми енергийни източници, включително, но неизчерпателно водноелектрически, вятърни, термо-соларни, фотоволтаи... производство и доставка на електроенергия чрез съоръжения, използващи възобновяеми енергийни източници, включително, но неизчерпателно водноелектрически, вятърни, термо-соларни, фотоволтаични или био-маса производства; придобиване, разработване, проектиране, строеж, експлоатиране, поддръжка и продажба на съоръжения съгласно посочените по-горе, притежавани от Дружеството или трети лица, както и услуги по анализиране, проектиране, изследване, или консултиране в областта на енергетиката, околната среда, технически и икономически въпроси, свързани със съоръжения от този вид. Предметът на дейност на Дружеството включва също така придобиване, управление, оценка и продажба на участия в други дружества или групи от дружества, които имат предмет на дейност, който е свързан с посочения по-горе, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Хосе Оскар Лейва Мендес (свързан с 33 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГЕОРГИ ИВАНОВ ТРЕНДАФИЛОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВАН БОРИСОВ ДИМИТРОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"ПЛОВДИВ БИОМАС" ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БРИЛА ЕООД на латиница "BRILA" с ЕИК/ПИК 115041675 е основана на 20 Юни 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1996
Регистрация на фирмата

2008-09-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, 29
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, бул.Източен, 80,Бизнес център"Микрон" , офи
Промяна съдружници
- ИВАЙЛО РУМЕНОВ ПЕНКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
- РАДА ТОДОРОВА АЛЕКСИЕВА - 2500 лв - 50.00% дял
+ ИВАН БОРИСОВ ДИМИТРОВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ ГЕОРГИ ИВАНОВ ТРЕНДАФИЛОВ - 2500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- BHOC, ИЗHOC И TЪPГOBИЯ C ПPOMИШЛEHA ПPOДУKЦИЯ, B T.Ч. ПPOДУKЦИЯ HA XPAHИTEЛHO-BKУCOBATA ПPOMИШЛEHOCT, TУPИCTИЧECKA ДEЙHOCT, БPOKEPCKA ДEЙHOCT C TЪPГOBCKИ KOPAБИ, PEMOHTHA ДEЙHOCT HA TЪPГOBCKИ KOPAБИ B БЬЛГAPИЯ И HA БЪЛГAPCKИ TЪPГOBCKИ KOPAБИ B ГЪPЦИЯ, ИЗBЪPШBAHE HA CTPOИTEЛHA ДEЙHOCT B ЧACTHИЯ И ПУБЛИЧHИЯ CEKTOP, B T.Ч. OCЪЩECTBЯBAHE HA CTPOИTEЛHA ДEЙHOCT B ИHФPACTPУKTУPHИ OБEKTИ, ИЗBЪPШBAHE HA BCИЧKИ ДEЙHOCTИ И УCЛУГИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, HEЗAБPAHEHA OT ЗAKOHA.
+ ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ С ВСИЧКИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА, ИЗКУПУВАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СТОКИ И УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ИЗВЪРШВАНЕ НА СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ИНФОРМАЦИОННА, КОНСУЛТАНТСКА, РЕКЛАМНА, ИМПРЕСАРСКА И МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

2011-02-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, бул.Източен, 80,Бизнес център"Микрон" , офи
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 100, вх. Д
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- ИВАН БОРИСОВ ДИМИТРОВ - 2500 лв - 50.00% дял
- ГЕОРГИ ИВАНОВ ТРЕНДАФИЛОВ - 2500 лв - 50.00% дял

2012-11-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 100, вх. Д
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, България, 49, ет. 11-12
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ С ВСИЧКИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА, ИЗКУПУВАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СТОКИ И УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ИЗВЪРШВАНЕ НА СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ИНФОРМАЦИОННА, КОНСУЛТАНТСКА, РЕКЛАМНА, ИМПРЕСАРСКА И МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ производство и доставка на електроенергия чрез съоръжения, използващи възобновяеми енергийни източници, включително, но неизчерпателно водноелектрически, вятърни, термо-соларни, фотоволтаични или био-маса производства; придобиване, разработване, проектиране, строеж, експлоатиране, поддръжка и продажба на съоръжения съгласно посочените по-горе, притежавани от Дружеството или трети лица, както и услуги по анализиране, проектиране, изследване, или консултиране в областта на енергетиката, околната среда, технически и икономически въпроси, свързани със съоръжения от този вид. Предметът на дейност на Дружеството включва също така придобиване, управление, оценка и продажба на участия в други дружества или групи от дружества, които имат предмет на дейност, който е свързан с посочения по-горе, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма