Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИКОС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
115094526
Регистрация по ЗДДС
Да - BG115094526 от 1995-10-02 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
НИКОС ИНЖЕНЕРИНГ
Оборот
1,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. "Руски", 80, вх. Б, ет. 4 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Консултантски и инженерингови услуги за инфраструктурни и други обекти; ръководство и управление на инвестиционни проекти; инвеститорски контрол; планиране на инвестиции; оценяване на съответствието н... Консултантски и инженерингови услуги за инфраструктурни и други обекти; ръководство и управление на инвестиционни проекти; инвеститорски контрол; планиране на инвестиции; оценяване на съответствието на инвестиционните проекти и упражняване на независим строителен надзор в проектирането и независим строителен надзор в строителството след получаване на лиценз; проектиране и производство на мебели, изготвяне на архитектурни проекти, дизайн и вътрешно оформление, вътрешна и външна търговия, туристическа, транспортна, рекламна и информационна дейност, строителство и търговия с недвижими имоти, посредничество, представителство и лизинг, както и извършване на всякакъв вид дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ КОСТУРКОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ КОСТУРКОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,000 -90.91% - -
2020 11,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИКОС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД с ЕИК/ПИК 115094526 е основана на 18 Ноември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

1995-10-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG115094526 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2018-01-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ТРАКИЯ, 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. "Руски", 80, вх. Б, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- ПPOEKTИPAHE И ПPOИЗBOДCTBO HA MEБEЛИ, ИЗГOTBЯHE HA APXИTEKTУPHИ ПPOEKTИ, ДИЗAЙH И BЪTPEШHO OФOPMЛEHИE, BЪTPEШHA И BЪHШHA TЪPГOBИЯ, ПPOИЗBOДCTBO HA XPAHИTEЛHИ И ПPOMИШЛEHИ CTOKИ, TУPИCTИЧECKA, TPAHCПOPTHA, PEKЛAMHA И ИHФOPMAЦИOHHA ДEЙHOCT, XOTEЛИEPCTBO И PECTOPAHTЬOPCTBO, CTPOИTEЛCTBO И TЪPГOBИЯ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, ПOCPEДHИЧECTBO, ПPEДCTABИTEЛCTBO И ЛИЗИHГ, KAKTO И ИЗBЪPШBAHE HA BCИЧKИ OCTAHAЛИ ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH.
+ Консултантски и инженерингови услуги за инфраструктурни и други обекти; ръководство и управление на инвестиционни проекти; инвеститорски контрол; планиране на инвестиции; оценяване на съответствието на инвестиционните проекти и упражняване на независим строителен надзор в проектирането и независим строителен надзор в строителството след получаване на лиценз; проектиране и производство на мебели, изготвяне на архитектурни проекти, дизайн и вътрешно оформление, вътрешна и външна търговия, туристическа, транспортна, рекламна и информационна дейност, строителство и търговия с недвижими имоти,посредничество, представителство и лизинг, както и извършване на всякакъв вид дейности и услуги, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма