Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕОН СПЕКТЪР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
115097376
Регистрация по ЗДДС
Да - BG115097376 от 1995-03-22 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
НЕОН СПЕКТЪР
Транслитерация
NEON SPEKTAR
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сопот, УЛ. ВЕЛЬО ВОЙВОДА, 40, бл. 10 Виж на картата
Предмет на дейност
„търговия на едро и дребно със стоки, изделия; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; транспор... „търговия на едро и дребно със стоки, изделия; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; транспортни услуги; производство и търговска реализация на разрешени от закона стоки в страната и чужбина; селскостопанска дейност; сделки с недвижими имоти; всички съответстващи на българското законодателство и международните договорни изисквания, както и дейности и услуги незабранени със закон.” прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГАНЧО СЛАВЧЕВ СЛАВЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГАНЧО СЛАВЧЕВ СЛАВЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕОН СПЕКТЪР ЕООД на латиница "NEON SPEKTAR" с ЕИК/ПИК 115097376 е основана на 18 Април 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сопот, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

1995-03-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG115097376 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-10-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, АСЕНОВГРАДСКО ШОСЕ, СГРАДАТА НА ЗЗХ
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Карлово, ул. ВОДОПАД, 43А

2008-10-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Карлово, ул. ВОДОПАД, 43А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Карлово, УЛ. ВОДОПАД, 43А
Промяна предмет на дейност
- ИЗPAБOTBAHE И ПPOДAЖБA HA HEOHOBИ ЛAMПИ, PEKЛAMHИ HAДПИCИ, OCBETИTEЛHИ TEЛA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, KAKTO И BCИЧKИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ CЬC ЗAKOH ИЛИ ДPУГ HOPMATИBEH AKT. TЬPГOBCKA ДEЙHOCT, BHOC И ИЗHOC HA CTOKИ, MAШИHИ И CЬOPЬЖEHИЯ.
+ ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКИ ОПЕРАЦИИ И СДЕЛКИ, СЪОТВЕТСТВАЩИ НА БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРНИ ИЗИСКВАНИЯ, НА ИЗИСКВАНИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ, МАШИНИ, ОБОРУДВАНЕ И СЪОРЪЖЕНИЯ, КАКТО И ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.

2012-09-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Карлово, УЛ. ВОДОПАД, 43А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сопот, УЛ. ВЕЛЬО ВОЙВОДА, 40, бл. 10
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКИ ОПЕРАЦИИ И СДЕЛКИ, СЪОТВЕТСТВАЩИ НА БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРНИ ИЗИСКВАНИЯ, НА ИЗИСКВАНИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ, МАШИНИ, ОБОРУДВАНЕ И СЪОРЪЖЕНИЯ, КАКТО И ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ „търговия на едро и дребно със стоки, изделия; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; транспортни услуги; производство и търговска реализация на разрешени от закона стоки в страната и чужбина; селскостопанска дейност; сделки с недвижими имоти; всички съответстващи на българското законодателство и международните договорни изисквания, както и дейности и услуги незабранени със закон.”

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма