Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВАДИГ - 2000 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
115347919
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
ВАДИГ - 2000
Транслитерация
VADIG-2000 EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пещера, Григор Чешмеджиев, 14А Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7112 - HEЗABИCИM CTPOИTEЛEH HAДЗOР B CTPOИTEЛCTBOTO.
Предмет на дейност
Извършване на независим строителен надзор в строителството. Строително-монтажна и строително - ремонтна дейност. Строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Посредничество при сделки с нед... Извършване на независим строителен надзор в строителството. Строително-монтажна и строително - ремонтна дейност. Строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Посредничество при сделки с недвижими имоти. Търговия със строителни имоти. Ресторантьорство, хотелиерство. Вътрешен и международен туризъм. Транспортна, складова, спедиторска и ремонтно-сервизна дейност. Изкупуване, преработка и реализация на вторични суровини. Сделки с интелектуална собственост, ноу-хау, програмни продукти. Производство, преработка и търговия със селскостопански продукти. Животновъдство. Търговия със селскостопански животни и продукцията от тях в натурално и преработено състояние. Внос и търговия с нефтопродукти. Внос-износ. Търговско посредничество, представителство и агентство на български и чужди лица в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕРГАНА ДИМОВА БАКАЛСКА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕРГАНА ДИМОВА БАКАЛСКА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВАДИГ - 2000 ЕООД на латиница "VADIG-2000 EOOD" с ЕИК/ПИК 115347919 е основана на 27 Октомври 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пещера, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2012-02-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ 13А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пещера, Григор Чешмеджиев, 14А
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА HEЗABИCИM CTPOИTEЛEH HAДЗOР B CTPOИTEЛCTBOTO.
+ Извършване на независим строителен надзор в строителството. Строително-монтажна и строително - ремонтна дейност. Строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Посредничество при сделки с недвижими имоти. Търговия със строителни имоти. Ресторантьорство, хотелиерство. Вътрешен и международен туризъм. Транспортна, складова, спедиторска и ремонтно-сервизна дейност. Изкупуване, преработка и реализация на вторични суровини. Сделки с интелектуална собственост, ноу-хау, програмни продукти. Производство, преработка и търговия със селскостопански продукти. Животновъдство. Търговия със селскостопански животни и продукцията от тях в натурално и преработено състояние. Внос и търговия с нефтопродукти. Внос-износ. Търговско посредничество, представителство и агентство на български и чужди лица в страната и чужбина.

2017-03-10
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма