Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д-р Люба Хаджийска - Амбулатория за индивидуална практика за специализирана психиатрична помощ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
115353167
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
Д-р Люба Хаджийска - Амбулатория за индивидуална практика за специализирана психиатрична помощ
Транслитерация
D-r Lyuba Hadzhiyska - Ambulatoria za individualna praktika za specializirana psihiatichna pomosht
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. Васил Априлов, 9, ет. 2 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
85.12 - Дейност на лечебни заведения за извънболнична лекарска помощ
Предмет на дейност
Осъществяване на индивидуална специализирана медицинска помощ, включваща: диагностика, лечение, консултации, психотерапия и наблюдение на болни, предписване за извършване на лабораторни и др... Осъществяване на индивидуална специализирана медицинска помощ, включваща: диагностика, лечение, консултации, психотерапия и наблюдение на болни, предписване за извършване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на дейност по здравна промоция, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, издаване на документи, свързани с горепосочените дейности. прочети още скрии
Физически лица търговци
Люба Атанасова Хаджийска (свързан с 4 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д-р Люба Хаджийска - Амбулатория за индивидуална практика за специализирана психиатрична помощ ЕТ на латиница "D-r Lyuba Hadzhiyska - Ambulatoria za individualna praktika za specializirana psihiatichna pomosht" с ЕИК/ПИК 115353167 е основана на 21 Август 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името ""Д-Р ЛЮБА ХАДЖИЙСКА"", но на 21 Август 2008 година то бива сменено на сегашното "Д-р Люба Хаджийска - Амбулатория за индивидуална практика за специализирана психиатрична помощ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2008-08-21
Промяна наименование
Името се сменя от "Д-Р ЛЮБА ХАДЖИЙСКА" на "Д-р Люба Хаджийска - Амбулатория за индивидеална практика за специализирана психиатрична помощ"
Промяна наименование
Името се сменя от "Д-р Люба Хаджийска - Амбулатория за индивидеална практика за специализирана психиатрична помощ" на Д-р Люба Хаджийска - Амбулатория за индивидуална практика за специализирана психиатрична помощ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Филип Македонски, 37
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. Васил Априлов, 9, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на индивидуална специализирана медицинска помощ, включ-ваща: диагностика, лечение, консултации, психотерапия и наблюдение на болни, предписване за извършване на лабораторни и други видове изследва-ния, осъществяване на съдебно експертна психиатрична дейност, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на дейност по здравна промоция, насочване на пациенти за консултативна и болнична по-мощ, издаване на документи, свързани с горепосочените дейности.
+ Осъществяване на индивидуална специализирана медицинска помощ, включваща: диагностика, лечение, консултации, психотерапия и наблюдение на болни, предписване за извършване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност, извършване на дейност по здравна промоция, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, издаване на документи, свързани с горепосочените дейности.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма