Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛ КА ЕЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
115597408
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
ЕЛ КА ЕЛ
Транслитерация
LKL
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Тодор Хрулев, 7 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, производство на стоки за бита, на хранителни продукти и промишлени изделия, търговия с всякакви стоки на едро и дребно, внос... Производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, производство на стоки за бита, на хранителни продукти и промишлени изделия, търговия с всякакви стоки на едро и дребно, внос - износ със складова мрежа в страната и чужбина, магазини, ресторантьорство с кухненска продукция и всички видове напитки, туризъм на местни лица и чужденци в страната и чужбина, транспортна дейност с лек, автобусен и товарен транспорт, маркетинг, организиране на курсове, търговско представителство, посредничество, рекламна дейност, както и всички видове търговска дейност, освен забранената със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВОН ИВАНОВА БЪЧВАРОВА (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВОН ИВАНОВА БЪЧВАРОВА (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛ КА ЕЛ ЕООД на латиница "LKL" с ЕИК/ПИК 115597408 е основана на 13 Март 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЙ ВИ ЕМ", но на 4 Юни 2013 година то бива сменено на сегашното "ЕЛ КА ЕЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2009-11-24
Промяна едноличен собственик на капитала

2012-04-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ТОДОР ХРУЛЕВ, 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, 112, ет. 6, офис 15
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO HA CTOKИ ЗA БИTA HA ГPAЖДAHИTE, XPAHИTEЛHИ ПPOДУKTИ И ПPOMИШЛEHИ ИЗДEЛИЯ, TЪPГOBИЯ C BCЯKAKBИ BИДOBE CTOKИ - EДPO И ДPEБHO, BHOC - ИЗHOC CЪC CKЛAДOBA MPEЖA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, И MAГAЗИHИ, XOTEЛИEPCTBO И PECTOPAHTЬOPCTBO C KУXHEHCKA ПPOДУKЦИЯ, И BCИЧKИ BИДOBE HAПИTKИ, ЗAБABHИ ИГPИ, TУPИЗЪM HA MECTHИ ЛИЦA И ЧУЖДEHЦИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, TPAHCПOPTHA ДEЙHOCT C ЛEK, ABTOБУCEH И TOBAPEH TPAHCПOPT, MAPKETИHГ, OPГAHИЗИPAHE HA ЛИЗИHГOBA ДEЙHOCT, KAKTO И BCИЧKИ BИДOBE TЪPГOBCKA ДEЙHOCT, OCBEH ЗAБPAHEHATA CЪC ЗAKOH.
+ Производство на стоки за бита, хранителни стоки и промишлени изделия; търговия с всякакви стоки на едро и дребно; внос-износ със складови мрежи в страната и чужбина; хотелиерство и ресторантьорство с кухненска продукция и всички видове напитки, туризъм на местни лица в страната и чужбина, транспортна дейност с лек, автобусен и товарен транспорт, маркетинг, организиране на курсове, търговско представителство, посредничество, рекламна, лизингова и издателска дейност, информационни, комуникационни технологии и услуги, продажба на компютърни продукти, програмни услуги, както и всички видове търговска дейност, освен забранената със закон.

2012-04-11
Промяна наименование
Името се сменя от АЙ ВИ ЕМ на АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА АЙ ВИ ЕМ
Промяна предмет на дейност
- Производство на стоки за бита, хранителни стоки и промишлени изделия; търговия с всякакви стоки на едро и дребно; внос-износ със складови мрежи в страната и чужбина; хотелиерство и ресторантьорство с кухненска продукция и всички видове напитки, туризъм на местни лица в страната и чужбина, транспортна дейност с лек, автобусен и товарен транспорт, маркетинг, организиране на курсове, търговско представителство, посредничество, рекламна, лизингова и издателска дейност, информационни, комуникационни технологии и услуги, продажба на компютърни продукти, програмни услуги, както и всички видове търговска дейност, освен забранената със закон.
+ ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, НАБЛЮДЕНИЕ, ПРОФИЛАКТИКА, КОНСУЛТАЦИЯ, ЕКСПЕРТИЗА НА ВРЕМЕННА НЕТРУДОСПОСОБНОСТ, ПРЕДПИСВАНЕ НА ЛАБОРАТОРНИ И РЕНТГЕНОВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, НАСОЧВАНЕ НА ПАЦИЕНТИ ЗА КОНСУЛТАЦИИ И БОЛНИЧНА ПОМОЩ И ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ СВЬРЗАНИ С ДЕНТАЛНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

2013-06-04
Промяна наименование
Името се сменя от АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА АЙ ВИ ЕМ на ЕЛ КА ЕЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, 112, ет. 6, офис 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Тодор Хрулев, 7
Промяна предмет на дейност
- ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, НАБЛЮДЕНИЕ, ПРОФИЛАКТИКА, КОНСУЛТАЦИЯ, ЕКСПЕРТИЗА НА ВРЕМЕННА НЕТРУДОСПОСОБНОСТ, ПРЕДПИСВАНЕ НА ЛАБОРАТОРНИ И РЕНТГЕНОВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, НАСОЧВАНЕ НА ПАЦИЕНТИ ЗА КОНСУЛТАЦИИ И БОЛНИЧНА ПОМОЩ И ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ СВЬРЗАНИ С ДЕНТАЛНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.
+ Производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, производство на стоки за бита, на хранителни продукти и промишлени изделия, търговия с всякакви стоки на едро и дребно, внос - износ със складова мрежа в страната и чужбина, магазини, ресторантьорство с кухненска продукция и всички видове напитки, туризъм на местни лица и чужденци в страната и чужбина, транспортна дейност с лек, автобусен и товарен транспорт, маркетинг, организиране на курсове, търговско представителство, посредничество, рекламна дейност, както и всички видове търговска дейност, освен забранената със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма