Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖУЛИЯ КО. ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
115714938
Регистрация по ЗДДС
Да - BG115714938 от 2006-10-19 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
ДЖУЛИЯ КО.
Транслитерация
JULIA Co. Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, ул.Стефан Веркович №3, ет. 1 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
74.30 - Преводаческа дейност
Предмет на дейност
преводаческа дейност, услуги по преводи и легализация на документи, организация на частни езикови школи, компютърно обучение, училища, академии; извършване на обучение за професионална квали... преводаческа дейност, услуги по преводи и легализация на документи, организация на частни езикови школи, компютърно обучение, училища, академии; извършване на обучение за професионална квалификация с цел реализиране на доходи; посредническа дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина, след снабдяване със съответния лиценз; информационно и административно обслужване, външна и вътрешна търговия, производствена дейност, търговски представителства в страната и в чужбина, търговско посредничество, импресарска, комисионна, спедиционна, рекламна и лизингова дейност, сделки с интелектуална собственост, недвижими имоти; строителство, хотелиерство; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, по реда на закона за счетоводството. Консултантско и информационно бизнес обслужване, консултантска дейност за образование в чужбина и представителства на чуждестранни университети на територията на Р България, консултантска дейност относно разработване, реализиране и управление на проекти и програми, инвестиционно посредничество, извършване на бизнес-консултации и всякаква друга консултантска дейност; организиране на събития: конференции, образователни семинари и информационни събития, културни, спортни и развлекателни мероприятия, организиране на спортни школи и спортни състезания, както и всякакъв друг вид дейности, сделки и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮЛИЯ ИВАНОВА ТОДОРОВА (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Юлия Иванова Тодорова 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Георгиос Христос Траянос 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЮЛИЯ ИВАНОВА ТОДОРОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖУЛИЯ КО. ООД на латиница "JULIA Co. Ltd." с ЕИК/ПИК 115714938 е основана на 29 Януари 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2006-10-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG115714938 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2012-12-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, Централен, Д-Р ВЪЛКОВИЧ, 6, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, ул.Стефан Веркович №3, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРЕВОДИ, УСЛУГИ ПО ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ,ОРГАНИЗАЦИЯ НА ЧАСТНИ ЕЗИКОВИ ШКОЛИ, КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ, УЧИЛИЩА, АКАДЕМИИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ С ЦЕЛ РЕАЛИЗИРАНЕ НА ДОХОДИ, ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПО ИНФОРМИРАНЕ И ВЗЕМАНЕ НА РАБОТА В ЧУЖБИНА, СЛЕД СНАБДЯВАНЕ СЪС СЪОТВЕТНИЯ ЛИЦЕНЗ, ИНФОРМАЦИОННО И АДМИНИСТРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ , ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ , ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ ,ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ИМПРЕСАРСКА , КОМИСИОННА , СПЕДИЦИОННА , РЕКЛАМНА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ , КАКТО И ВСЯКАКЪВ ВИД ДЕЙНОСТИ , СДЕЛКИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. С РЕШЕНИЕ 1668/20.02.2003 Г. ДОПЪЛВА ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТС: СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, НЕДВИЖИМИ ИМОТИ , СТРОИТЕЛСТВО , ХОТЕЛИЕРСТВО, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО.
+ преводаческа дейност, услуги по преводи и легализация на документи, организация на частни езикови школи, компютърно обучение, училища, академии; извършване на обучение за професионална квалификация с цел реализиране на доходи; посредническа дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина, след снабдяване със съответния лиценз; информационно и административно обслужване, външна и вътрешна търговия, производствена дейност, търговски представителства в страната и в чужбина, търговско посредничество, импресарска, комисионна, спедиционна, рекламна и лизингова дейност, сделки с интелектуална собственост, недвижими имоти; строителство, хотелиерство; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, по реда на закона за счетоводството. Консултантско и информационно бизнес обслужване, консултантска дейност за образование в чужбина и представителства на чуждестранни университети на територията на Р България, консултантска дейност относно разработване, реализиране и управление на проекти и програми, инвестиционно посредничество, извършване на бизнес-консултации и всякаква друга консултантска дейност; организиране на събития: конференции, образователни семинари и информационни събития, културни, спортни и развлекателни мероприятия, организиране на спортни школи и спортни състезания, както и всякакъв друг вид дейности, сделки и услуги, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма