Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХИСТОРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
115788326
Регистрация по ЗДДС
Да - BG115788326 от 2010-04-22 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ХИСТОРИЯ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, ул. Атон, 1А, бл. 6, ет. 5 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
транспортна дейност в страната и чужбина, строителство и ремонтни дейности, търговия с недвижимо имущество, вътрешна и външна търговия, спедиционна дейност, ресторантьорство, хотелиерство,... транспортна дейност в страната и чужбина, строителство и ремонтни дейности, търговия с недвижимо имущество, вътрешна и външна търговия, спедиционна дейност, ресторантьорство, хотелиерство, вътрешен и международен туризъм, проектантска дейност, битови услуги, сервизни услуги, търговия с моторни превозни средства, машини, инвентар и съоръжения - нови и втора употреба, както и всяка друга дейност, незабранена със закон или други нормативни актове. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СИДЕР КРАСИМИРОВ МОЛЛОВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ФИЛИЗ ШЮКРЮ МОЛЛААХМЕД 1,500.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СИДЕР КРАСИМИРОВ МОЛЛОВ 3,500.00 лв - 70.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Сидер Красимиров Моллов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХИСТОРИЯ ЕООД с ЕИК/ПИК 115788326 е основана на 22 Декември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РЕНИНО", но на 22 Декември 2010 година то бива сменено на сегашното "ХИСТОРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2010-04-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG115788326 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2010-12-22
Промяна наименование
Името се сменя от РЕНИНО на ХИСТОРИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, ул. ГЕОРГИ КИРКОВ, 69
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, ул. Атон, 1А, бл. 6, ет. 5

2012-08-08
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия на едро и дребно на всякакви по вид мебели – мека, корпусна мебел, детско и юношеско обзавеждане, внос/износ/ на мебели и мебелни плоскости и консумативи, стоки за бита, производство на мебели /мека и корпусна мебел/ и консумативи, ресторантьорство, хотелиерство /след лиценз/, бартерни и консигнационни покупко-продажби на стоки, експлоатация на собствени и наети помещения и магазини, складове, комисионерство на български и чуждестранни фирми и физически лица, международен и вътрешен туризъм, транспортна и спедиторсдка дейност, преработка на суровини и материали, магазини за търговия на едро и дребно с всички видове стоки, извършване на търговски сделки с всякакви средства за производство, средства за потребление, материали, рекламна дейност, консултантска дейност, продажба и сервиз на транспортни и подемно-транспортни моторни средства, строеж на недвижими имоти, лизингова дейност, преводачески и легализационни услуги, сделки в страната и чужбина от всякакъв вид в съответствие със закона, придобиване и отчуждаване на недвижими и движими вещи в страната и чужбина и права върху тях, ценни книги, права върху интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ транспортна дейност в страната и чужбина, строителство и ремонтни дейности, търговия с недвижимо имущество, вътрешна и външна търговия, спедиционна дейност, ресторантьорство, хотелиерство, вътрешен и международен туризъм, проектантска дейност, битови услуги, сервизни услуги, търговия с моторни превозни средства, машини, инвентар и съоръжения - нови и втора употреба, както и всяка друга дейност, незабранена със закон или други нормативни актове.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма