Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАРСИ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на July 29, 2011 14:20
ЕИК/ПИК
115845065
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ДАРСИ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, ул."Пенчо Славейков", 9 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство, складиране и съхранение на хранителни продукти, търговия на едро и дребно с хранителни продукти, складиране, съхранение и търговия на охладени и дълбоко замразени плодове и зелен... Производство, складиране и съхранение на хранителни продукти, търговия на едро и дребно с хранителни продукти, складиране, съхранение и търговия на охладени и дълбоко замразени плодове и зеленчуци, консервиране на плодове и зеленчуци, изкупуване и производство на плодове и зеленчуци, разкриване на заведения за обществено хранене, ресторанти, барове, кафе-аперитиви, посредническа и комисионна дейност, транспортна дейност с лек и товарен автопревоз в страната и чужбина /международни превози/, външнотърговска и вътрешнотъpгoвска дейност, хотелиерски и туристически услуги, покупка на стоки с цел препродажба в. първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на хранителни продукти, консултантска дейност и други търговски сделки, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Янка Илчева Янчева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Янка Илчева Янчева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАРСИ ЕООД с ЕИК/ПИК 115845065 е основана на 17 Януари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""ДАРСИ" ЕООД", но на 17 Януари 2011 година то бива сменено на сегашното "ДАРСИ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2011-01-17
Промяна наименование
Името се сменя от "ДАРСИ" ЕООД на ДАРСИ
Промяна предмет на дейност
- Производство, складиране и съхранение на хранителни продукти, търговия на едро и дребно с хранителни продукти, складиране, съхранение и търговия на охладени и дълбоко замразени плодове и зеленчуци, консервиране на плодове и зеленчуци, изкупуване п производство на плодове и зеленчуци, разкриване на заведения за обществено хранене, ресторанти, барове, кафе-аперитиви, Посредническа и комисионна дейност, транспортна дейност с лек и товарен автопревоз в страната и чужбина /международни превози/, външнотърговска н вътрешнотъpгoвска дейност, хотелиерски и туристически услуги, покупка на стоки с цел Препродажба в. първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на хранителни продукти, консултантска дейност н други търговски сделки, незабранени със закон.
+ Производство, складиране и съхранение на хранителни продукти, търговия на едро и дребно с хранителни продукти, складиране, съхранение и търговия на охладени и дълбоко замразени плодове и зеленчуци, консервиране на плодове и зеленчуци, изкупуване и производство на плодове и зеленчуци, разкриване на заведения за обществено хранене, ресторанти, барове, кафе-аперитиви, посредническа и комисионна дейност, транспортна дейност с лек и товарен автопревоз в страната и чужбина /международни превози/, външнотърговска и вътрешнотъpгoвска дейност, хотелиерски и туристически услуги, покупка на стоки с цел препродажба в. първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на хранителни продукти, консултантска дейност и други търговски сделки, незабранени със закон.

2011-07-29
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма