Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЪЛДИН ИВЕНТС ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
115859111
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ПЪЛДИН ИВЕНТС ГРУП
Транслитерация
PULDIN EVENTS GROUP LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, ул. "Поручик Въльо Стефов", 19, бл. 1119, ет. 6 Виж на картата
Код на икономическа дейност
4775 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ПАРФЮМЕРИЙНИ И КОЗМЕТИЧНИ СТОКИ
Предмет на дейност
Отдаване под наем и продажба на аудио - визуална техника. Организиране, менажиране и продуциране на различен вид сценични изяви, концерти, партита и събития с музикални изпълнители, артисти, ... Отдаване под наем и продажба на аудио - визуална техника. Организиране, менажиране и продуциране на различен вид сценични изяви, концерти, партита и събития с музикални изпълнители, артисти, танцьори, дисководещи, хореографи и всякакъв вид други артисти, предназначени за широк кръг от зрители или частни ивенти. Производство и търговия на стоки в страната и чужбина, внос и износ, покупко-продажба на недвижими имоти, вътрешен и международен транспорт, тьрговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни сделки, консултантски, рекламни, информационна програмни или други услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всякакви други дейности, незабранени от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР АНГЕЛОВ АНГЕЛОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПЕТЪР ВАСИЛЕВ ФИЛИПОВ 1,700.00 лв - 33.33% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПАВЕЛ ХРИСТОСКОВ ДЕЛЕВ 1,700.00 лв - 33.33% дял (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СТАНИМИР РАДКОВ АДЪРСКИ 1,700.00 лв - 33.33% дял (свързан с 15 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР АНГЕЛОВ АНГЕЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,100 лева (5,100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЪЛДИН ИВЕНТС ГРУП ЕООД на латиница "PULDIN EVENTS GROUP LTD" с ЕИК/ПИК 115859111 е основана на 23 Март 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛАЙТ ПИ ЕС", но на 25 Април 2016 година то бива сменено на сегашното "ПЪЛДИН ИВЕНТС ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,100 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2016-04-25
Промяна наименование
Името се сменя от ЛАЙТ ПИ ЕС на ПЪЛДИН ИВЕНТС ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. "ПЕТКО Д. ПЕТКОВ", 45, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Бул. "Княгиня Мария Луиза", 7А
Промяна съдружници
- ДИЛЯНА ИВАНОВА КАБАКОВА - 2550 лв - 50.00% дял
- ЙОРДАН ХРИСТОСКОВ ДЕЛЕВ - 2550 лв - 50.00% дял
+ СТАНИМИР РАДКОВ АДЪРСКИ - 1700 лв - 33.33% дял
+ ПАВЕЛ ХРИСТОСКОВ ДЕЛЕВ - 1700 лв - 33.33% дял
+ ПЕТЪР ВАСИЛЕВ ФИЛИПОВ - 1700 лв - 33.33% дял
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия на стоки в страната и чужбина, внос и износ, покупко-продажба на недвижими имоти, вътрешен и международен транспорт, тьрговско представителство и посредничество на бглгарски и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни сделки, консултантски, рекламни, информационна програмни или други услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всякакви други дейности, незабранени от закон.
+ Организиране, менажиране и продуциране на различен вид сценични изяви, концерти, партита и събития с музикални изпълнители, артисти, танцьори, дисководещи, хореографи и всякакъв вид други артисти, предназначени за широк кръг от зрители или частни ивенти. Производство и търговия на стоки в страната и чужбина, внос и износ, покупко-продажба на недвижими имоти, вътрешен и международен транспорт, тьрговско представителство и посредничество на бглгарски и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни сделки, консултантски, рекламни, информационна програмни или други услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всякакви други дейности, незабранени от закон.

2023-05-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Бул. "Княгиня Мария Луиза", 7А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, ул. "Поручик Въльо Стефов", 19, бл. 1119, ет. 6
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- СТАНИМИР РАДКОВ АДЪРСКИ - 1700 лв - 33.33% дял
- ПАВЕЛ ХРИСТОСКОВ ДЕЛЕВ - 1700 лв - 33.33% дял
- ПЕТЪР ВАСИЛЕВ ФИЛИПОВ - 1700 лв - 33.33% дял
Промяна предмет на дейност
- Организиране, менажиране и продуциране на различен вид сценични изяви, концерти, партита и събития с музикални изпълнители, артисти, танцьори, дисководещи, хореографи и всякакъв вид други артисти, предназначени за широк кръг от зрители или частни ивенти. Производство и търговия на стоки в страната и чужбина, внос и износ, покупко-продажба на недвижими имоти, вътрешен и международен транспорт, тьрговско представителство и посредничество на бглгарски и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни сделки, консултантски, рекламни, информационна програмни или други услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всякакви други дейности, незабранени от закон.
+ Отдаване под наем и продажба на аудио - визуална техника. Организиране, менажиране и продуциране на различен вид сценични изяви, концерти, партита и събития с музикални изпълнители, артисти, танцьори, дисководещи, хореографи и всякакъв вид други артисти, предназначени за широк кръг от зрители или частни ивенти. Производство и търговия на стоки в страната и чужбина, внос и износ, покупко-продажба на недвижими имоти, вътрешен и международен транспорт, тьрговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни сделки, консултантски, рекламни, информационна програмни или други услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всякакви други дейности, незабранени от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма